Cristian Tudor Popescu propune filmele toamnei la "CineTePrinde"

Cristian Tudor Popescu va prezenta, în această toamnă, în cadrul emisiunii "CineTePrinde" difuzată de Pro Cinema, o serie de filme premiate şi aplaudate în toate colţurile lumii, informează un comunicat.

843 afișări
Imaginea articolului Cristian Tudor Popescu propune filmele toamnei la "CineTePrinde"

Cristian Tudor Popescu propune filmele toamnei la "CineTePrinde" (Imagine: Simona Dumitriu/Mediafax Foto)

"Undeva în Palilula", filmul de debut al regizorului de teatru Silviu Purcărete, care îi are în distribuţie pe George Mihaiţă, Răzvan Vasilescu şi Constantin Chiriac, va fi una dintre propunerile lui Cristian Tudor Popescu pentru noul sezon al emisiunii.

De-a lungul anilor, marii maeştri ai comediei le-au oferit telespectatorilor Pro Cinema, în fiecare seară, de luni până joi, de la ora 21.00, o porţie concentrată de umor de calitate.

"Comedia în esenţă tare" este locul în care Seinfeld şi-a dat întâlnire cu telespectatorii Pro Cinema pentru a le insufla viziunea lui originală asupra lumii.

Astfel, din grila acestei toamne nu vor lipsi nici combatanţii din "MASH", serialul american distins cu 14 premii Emmy, opt Globuri de Aur şi vizionat de 106 milioane de telespectatori din Statele Unite.

Tot comedie în esenţă tare oferă şi echipa de la "News Radio" - Dave Foley, Maura Tierney, Stephen Root si Andy Dick -, serial câştigator al premiului Emmy.

Kevin Bacon, Tim Robbins şi Sean Penn vor fi prezenţi la "Filmul de 10" în "Misterele fluviului/ Mystic River", Kate Beckinsale şi Matt Dillon, în "Adevărul şi numai adevărul/Nothing but the Truth", Ashley Judd, Andy Garcia şi Samuel L. Jackson sunt prinşi în jocul periculos al iluziilor în "Distorsionarea/ Twisted".

Jodie Foster, Vince Vaughn, Cameron Diaz, Matt Dillon şi Ben Stiller sunt doar câţiva dintre actorii care se vor întâlni cu telespectatorii Pro Cinema la "Filmul de 10", în producţii precum "Anna şi regele/ Anna and the King", "Mary cea cu vino-ncoa/There's something about Mary", sau "Fratele lui Moş Crăciun/ Frad Claus").

Intrigi, acţiune la cel mai înalt nivel şi adrenalină pură vin la Pro Cinema de luni până vineri, de la ora 19.00, în seriale care le propun telespectatorilor să trăiască aventura la cote maxime, la "Serii fără limite". Clonare, virusuri mortale, mutaţii genetice şi experimente ştiinţifice de ultimă oră - cu toate acestea se vor confrunta telespectatorii începând din toamnă, urmărind "A unsprezecea oră/ The Eleventh Hour" la Pro Cinema. Rufus Sewell şi frumoasa Marley Shelton fac echipă pentru a încerca să salveze oamenii care pot cădea victime unor experimente ştiinţifice mortale.

Regretatul Patrick Swayze va fi şi el prezent toamna aceasta, la Pro Cinema, în serialul "Bestia/ The Beast", în rolul unui agent FBI renumit pentru metodele sale neortodoxe de lucru.

Plajele însorite ale Floridei, surf, dar şi spionaj de cea mai înaltă clasă se regăsesc în "Spionii/ Burn Notice". Gabrielle Anwar şi Bruce Campbell, doi agenţi certaţi cu guvernul Statelor Unite şi care au ales să lucreze pe cont propriu, se folosesc de toate abilităţile pe care le-au dobândit în misiunile secrete pentru a le oferi ajutor celor care au nevoie de el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici