Dan Chişu lansează documentarul "YouTube Bazaar" în cinematografele româneşti

Documentarul "YouTube Bazaar", de Dan Chişu, va avea premiera de gală în Bucureşti, la Cinema Studio, marţi, de la ora 20.00, şi la Cityplex Constanţa, joi, de la ora 19.00, zi în care filmul intră în cinematografele din ţară.

1331 afișări
Imaginea articolului Dan Chişu lansează documentarul "YouTube Bazaar" în cinematografele româneşti

Dan Chişu lansează documentarul "YouTube Bazaar" în cinematografele româneşti (Imagine: Andreea Balaurea/ Mediafax Foto)

"YouTube Bazaar" îl are în centru pe Daniel Alexe, alias Bahoi, care are propriul canal media pe YouTube. Lucrează în Olanda, ca să îşi poată permite să cumpere computere second hand, pe care le trimite în satul său natal de lângă Constanţa, pentru ca oamenii lui să îi poată vedea scurtmetrajele. După fiecare filmare, Bahoi îşi roagă vecinii să intre pe internet şi să îi vizioneze producţiile, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Documentarul lui Dan Chişu analizează fenomenul new media şi ce presupune acesta în contextul societăţii de astăzi. Directorul de imagine al filmului este Andrei Gheorghe, montajul este realizat de Mihai Codleanu, sunetul îi aparţine lui Marius Leftărache, iar din coloana sonoră a filmului face parte cunoscuta piesă "Robot Armăsar Attack", de Gojira vs. Liviu Vasilică.

Regia şi scenariul sunt semnate de Dan Chişu. Filmul este o producţie independentă, realizată de DaKINO Production, alături de coproducătorii Watch Me Productions (Codin Maticiuc) şi DiudFilm (Andrei Gheorghe).

Regizor, scriitor şi producător, Dan Chişu este la al cel de-al şaselea lungmetraj al carierei sale, după filmele "WebSiteStory", "Ursul", "Şi caii sunt verzi pe pereţi", "Déjà Vu" şi "Bucureşti NonStop".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici