Dansez pentru tine, lider de audienţă. Premieră în concurs - toate cele patru echipe rămase au intrat la duel - FOTO

Pro TV a fost lider absolut pe toate categoriile de public vineri seara, când a difuzat emisiunea "Dansez pentru tine", ediţie în care s-a înregistrat şi o premieră - toate cele patru echipe rămase în concurs au intrat la duel, informează televiziunea.

687 afișări
Imaginea articolului Dansez pentru tine, lider de audienţă. Premieră în concurs - toate cele patru echipe rămase au intrat la duel - FOTO

Dansez pentru tine, lider de audienţă. Premieră în concurs - toate cele patru echipe rămase au intrat la duel

Echipele s-au întrecut în dansuri senzuale la bară, au arătat cât de creative sunt la Bollywood, iar suprizele pentru duelişti i-au făcut să plângă de emoţie.

După cel de-al doilea duel consecutiv, echipa formată din Daniel Niţoiu şi Alexandra Maresi a părăsit vineri seara competiţia de la Pro TV, iar finalul serii a fost unul de-a dreptul surprinzător pentru toţi concurenţii, dar şi pentru juriu şi prezentatori. Pentru prima oară în istoria emisiunii "Dansez pentru tine" toate cele patru echipe rămase în concurs au ajuns la duel: Aylin şi Ovidiu au obţinut cel mai mic punctaj al serii, în vreme ce restul perechilor, Pepe şi Andreea, Catrinel şi Ionuţ şi Jojo şi Ionuţ s-au clasat la egalitate, cu acelaşi punctaj, astfel că toate echipele sunt la duel pentru ediţia de vinerea viitoare.

Telespectatorii Pro TV au urmărit fermecaţi dansurile puse în scenă vineri seara, astfel că emisiunea "Dansez pentru tine" a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public. În minutul de maximă audienţă, 21.10, aproape 2 milioane de români urmăreau "Dansez pentru tine", în timp ce pe publicul din mediul urban Pro TV înregistra un vârf de audienţă, la 22.13, de 11 puncte de rating şi 25,9% cotă de piaţă, adică aproape dublu faţă de Antena 1 (6 puncte de rating şi 14,1% cotă de piaţă).

Spectacolul oferit de Pepe la bară, senzuala Jojo, Aylin care a fost o mireasă petrecăreaţă, dar şi dedicaţia pe care Catrinel şi Ionuţ au făcut-o juriului în paşi de dans i-au ţinut în faţa televizoarelor pe cei mai mulţi români, astfel că "Dansez pentru tine" a fost lider de audienţă timp de aproape cinci ore (20.30-24.54) cu o medie pe publicul din mediul urban de 6,8 puncte de rating şi 19,7% cotă de piaţă, aproape dublu faţă de Antena 1 cu numai 3,8 puncte de rating şi 10,9 procente din cota de piaţă.

Seara de vineri a adus o explozie de dansuri notate cu 10 la "Dansez pentru tine". După ce Liviu Vârciu a făcut o demonstraţie de Bollywood într-un dans plin de culoare şi expresivitate, Aylin şi Ovidiu au deschis seara concursului cu un dans indian original, în vreme ce pentru "Balul burlacilor" au pregătit o coregrafie foarte sexy: Aylin a fost o mireasă pasională care a dansat la bară. Pepe a oferit un spectacol adevărat atât la Bollywood, unde a combinat paşi din dansurile lui Michael Jackson cu ritmuri indiene şi a fost recompensat cu 10 pe linie, cât şi la dansul la bară, cu care i-a uimit pe toţi. Îmbrăcat în pantaloni negri de latex, Pepe s-a dezlănţuit la "Balul burlacilor" şi a reuşit să pună în scenă mişcări foarte complicate la bară.

Şi Jojo a smuls strigăte de apreciere din partea publicului la dansul la bară: a fost "încolţită" de partenerul ei Ionuţ şi de ajutorul lor în acest dans, Edi Vasile, fost concurent şi el, a rămas fără hainele de poliţistă pe ea, însă la finalul acestui moment i-a lăsat pe cei doi cu mâinile încătuşate, ca o adevărată divă sexy. Deşi partenerul ei Ionuţ a acuzat dureri mari la un picior, cei doi au făcut impresie bună şi la Bollywood cu un dans energic.

Pentru Catrinel şi Ionuţ şi Daniel şi Alexandra a fost o seară plină de emoţii. Aflaţi la duel, după o săptămână petrecută la antrenamente interminabile, cu dureri şi nopţi nedormite, cele două echipe au oferit un show minunat de dans, la finalul căruia s-au îmbrăţişat, confirmând încă o dată că nu au glumit atunci când au declarat că sunt foarte buni prieteni cu toţii. Cele două perechi au fost susţinute în platou de oameni dragi, dornici să le dea curaj prin prezenţa lor: Ionuţ a fost îmbărbătat de însuşi medicul care i-a salvat viaţa luându-l de pe străzi, dar şi de iubita sa, în vreme ce Alexandra a primit un buchet de flori de la iubitul ei şi a fost susţinută printr-un mesaj emoţionant şi de tatăl său, dar şi de bunica sa.

Şi vedetele dueliste au avut mulţi susţinători. Pe lângă rudele şi prietenii aflaţi în gradene, Catrinel şi Daniel au fost plăcut susprinşi să vadă că buni prieteni se află pe ringul de dans special pentru ei: Catrinel a râs în hohote în timp ce şi-a văzut prietenii dansând, pe Cosmin Selesi şi una dintre cele mai bune prietene ale sale, în vreme ce Daniel Niţoiu a mărturisit că nu se aştepta să o vadă pe Magda Pălimariu, colega sa de la Ştirile Pro TV, dansând chiar cu fratele lui.

Un moment foarte emoţionant a venit la "Dansez pentru tine" chiar la miezul nopţii, când concurenţii, juriul şi publicul au cântat "La mulţi ani" pentru Catrinel, care sâmbătă a împlinit 35 de ani. Aceasta nu şi-a putut stăpâni lacrimile de emoţie atunci când soţul său i-a transmis un mesaj video de încurajare, în care i-a mărturisit cât de mult o iubeşte şi cât de mult crede în forţa sa şi i-a trimis chiar în platou un imens buchet cu trandafirii săi preferaţi. După o astfel de încurajare, Catrinel s-a dezlănţuit la dansul serii, Bollywood, un dans dedicat juriului. La finalul dansului, Catrinel aproape că a rămas dezbracată şi a oferit publicului un bonus: de la Bollywood a trecut la dans la bară. Peştisşorul de aur din coregrafia lor, care le-a smuls hohote de râs tutoror, le-a purtat noroc celor doi: Catrinel şi Ionuţ au fost recompensaţi cu 10 pe linie.

Din păcate seara nu a fost atât de norocoasă pentru Daniel şi Alexandra, care în urma voturilor publicului au părăsit concursul "Dansez pentru tine". Cu lacrimi în ochi, cei doi şi-au luat rămas bun de la colegi şi de la ringul de dans, însă au păstrat vie speranţa că visul Alexandrei nu se opreşte aici.

Multe alte vedete au păşit pe ringul de dans vineri seara la Pro TV. Corina Bud a oferit un show de zile mari într-un dans demonstrativ la bară, alături de Edi Vasile, fostul său partener. Cei doi au pus în scenă un dans fierbinte, cu mult sex-appeal, amintind de dansurile impecabile cu care au uimit în sezonul trecut.

Raluca Turcan a intrat şi ea în ringul de la "Dansez pentru tine" alături de Dima, unul dintre membrii baletului emisiunii, pentru a ajuta la rezolvarea unui caz umanitar din afara competiţiei. Deputatul PDL a dansat un vals vienez pentru a ajuta o trupă de dansatori cu dizabilităţi să îşi poată continua pasiunea, dansul, în ciuda lipsurilor materiale.

Şi Alexandru Papadopol şi soţia lui, Ioana Ginghină, au intrat în ring tot în scop umanitar, cu un dans contemporan, dedicat Biancăi, o fetiţă pasionată de dans, pentru care însă traiul zilnic este unul foarte dificil: trăieşte cu mama sa din puţinii bani pe care aceasta îi câştigă, uneori nu au nici ce pune pe masă, iar pentru a continua să danseze, micuţa are nevoie de susţinere.

Pentru cel mai inedit duel din istoria emisiunii, care se va desfăşura vinerea viitoare la Pro TV, telespectatorii pot vota la numărul 1322 perechea preferată cu numele vedetei - "Catrinel", "Jojo", "Aylin" sau "Pepe".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici