De ce fac pensionarii coadă la Facebook

Rezervate până de curând adolescenţilor, care-şi împart fotografiile şi impresiile după petreceri sau vacanţe cu restul prietenilor, reţelele sociale au devenit plăceri vinovate pentru pensionari.

65 afișări
Imaginea articolului De ce fac pensionarii coadă la Facebook

De ce fac pensionarii coadă la Facebook (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unui studiu recent, tot mai mulţi navigatori trecuţi de 55 de ani încearcă apele Facebookului şi Twitterului, jumătate dintre ei fiind femei, care se conectează regulat la aceste site-uri, scrie Daily Mail.

Chiar şi bunicii stau pe forumuri şi descoperă ca acestea sunt de cele mai multe ori cea mai bună modalitate de a păstra legătura cu membrii familiei, care sunt prea ocupaţi pentru o întâlnire faţă-n faţă.

Mulţi dintre surferii cu părul grizonat îşi caută pe Facebook sau Twitter sufletul pereche, în vreme ce o treime dintre utilizatorii de internet trecuţi de 55 de ani spun că obişnuiesc să vizioneze site-uri precum You Tube pentru a vedea filmuleţe gratis.

Citeşte mai multe despre pensionarii care frecventează reţelele sociale pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici