Dinu Patriciu, invitat la "Dialogurile teatrului", la Arad

Omul de afaceri Dinu Patriciu va vorbi despre cum percepe şi cum sprijină cultura şi arta românescă, la seria de întâlniri cu publicul "Dialogurile Teatrului", din 12 februarie, la Teatrul Clasic "Ioan Slavici" din Arad, transmite teatrul.

1 afișare
Imaginea articolului Dinu Patriciu, invitat la "Dialogurile teatrului", la Arad

Dinu Patriciu, invitat la "Dialogurile teatrului", la Arad

"Într-o lume în care numărul banilor contează mai mult decât felul în care ei sunt folosiţi, într-o lume în care oamenii de afaceri sunt etichetaţi a priori ca nefiind interesaţi de cultură şi de educaţie, teatrul arădean şi-a propus «să dezvăluie» şi faţa nevăzută a unor persoane ce ţin prima pagină a ziarelor", se arată în comunicatul teatrului.

Dinu Patriciu, arhitect şi om de afaceri, va susţine conferinţa cu titlul "Arta şi Cultura". Instituţia de teatru din Arad îşi propune să aducă în prim-plan una din activităţile mai puţin cunoscute a lui Dinu Patriciu, felul în care se implică în cultură.

Seria de întâlniri cu publicul "Dialogurilor teatrului", iniţiată cu un an în urmă, a adus în faţa publicului arădean personalităţi ca Nicolae Manolescu, Dan Puric sau Maia Morgenstern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici