Directoarea TVR Internaţional, evacuată din casă

Directoarea TVR Internaţional Beatrice Comănescu va rămâne fără casă, luni, la ora 10.00 începând evacuarea, de către executorii judecătoreşti, din apartamentul pe care îl deţine într-un imobil din sectorul 1 al Capitalei.

592 afișări
Imaginea articolului Directoarea TVR Internaţional, evacuată din casă

Directoarea TVR Internaţional, evacuată din casă (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit lui Beatrice Comănescu, imobilul în care deţine un apartament face obiectul unui proces de revendicare în instanţă.

"A fost un proces care a început în 2001-2002. S-a încheiat anul trecut şi a continuat cu recurs la Curtea de Apel. Recursul se va judeca pe 27 noiembrie. Pe data de 13 octombrie am găsit pe uşă o hârtie în care eram anunţată de executarea silită pentru data de astăzi (luni - n.r.), începând cu ora 10.00", a declarat pentru MEDIAFAX Beatrice Comănescu.

Ea a precizat că săptămâna trecută a depus două cereri de suspendare a executării silite, una la Judecătoria Sectorului 1, care a fost respinsă, şi alta la Curtea de Apel, care se judecă în 23 octombrie.

Evacuarea lui Beatrice Comănescu din apartamentul pe care îl deţine în strada Roma, nr. 44 a început luni dimineaţă, la ora 10.00.

Beatrice Comănescu este directorul canalului TVR Internaţional din februarie 2007. Între 2001 şi 2004 Beatrice Comănescu a fost director al canalului TVR Cultural, după care a devenit director general adjunct la Realitatea TV, până în 2005. Din 2005 până în 2007 a fost consilier media la Ministerul Sănătăţii Publice şi lector universitar la catedra Jurnalism TV. Înainte de a intra în televiziune, Beatrice Comănescu a fost director şi director adjunct la Centrul Naţional de Cultură Mogoşoaia şi, anterior, redactor şi redactor-şef la Studioul Cinematografic Sahia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici