Doar câteva zile pâna la TIFF. În ce condiţii se va ţine ediţia cu numărul 19

  • Festivalul Internaţional de Film Transilvania îşi deschide porţile pe 31 iulie
  • Anul acesta biltele la TIFF se vând exclusiv online, iar proiecţiile vor avea loc doar în aer liber
  • 80 de filme şi peste 200 de proiecţii programate în 10 zile
203 afișări

Ţi-e dor să vezi un film pe un ecran de cinema? Festivalul Internaţional de Film Transilvania îşi deschide porţile pe 31 iulie la Cluj şi te aşteaptă cu 80 de filme şi peste 200 de proiecţii. Organizatorii au luat toate măsurile de siguranţă, astfel că anul acesta numărul de locuri la festival este limitat. Dacă vrei să îţi cumperi bilete, trebuie să ştii că acestea se achiziţionează exclusiv online, iar pentru că toate proiecţiile vor avea loc în aer liber, după lăsarea întunericului, nu uita să îţi iei cu tine un spray de ţânţari şi o păturică.

Festivalul aduce şi anul acesta evenimente la Castelul Banffy de la Bonţida, dar si la Vlaha, în parcul de sculpturi din fân de dimensiuni monumentale.

„Avem 11 locaţii în aer liber care vor funcţiona doar seara, după lăsarea întunericului.  În primul weekend o să îi invităm pe cei care mai prind bilet, că după statisticile de aseară sunt aproape sold out evenimetele de la Bonţida, sub umbrela „Weekend la Castel”, iar în al doilea weekend, o să îi invităm pe TIFF-ari la Vlaha, unde deja ma pus în vânzare biletele pentru două seri de proiecţii de film şi concert”, spune Cristian Hordilă, manager TIFF.

„Toate biletele anul acesta se vând exclusiv online. Trebuie să păstrăm o distanţă de un metru jumătate, este obligatorie purtarea măştii şi există un triaj la intrare. Va fi un festival doar în aer liber, un festival nocturn”, explică Oana Giurgiu, director executiv TIFF.

 


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici