Două volume semnate de William Shakespeare, lansate marţi la ICR

Două lucrări literare de excepţie, volumul VI din seria "Opere" de William Shakespeare, respectiv volumul întâi din "Caietele Shakespeare" vor fi lansate marţi, de la ora 13.30, la Institutul Cultural Român (ICR) din Bucureşti, informează instituţia.

164 afișări
Imaginea articolului Două volume semnate de William Shakespeare, lansate marţi la ICR

Două volume semnate de William Shakespeare, lansate marţi la ICR

Volumul VI din seria "Opere" de William Shakespeare - într-o nouă versiune românească - şi, respectiv, volumul întâi din "Caietele Shakespeare" - o colecţie de studii despre opera scriitorului, au fost realizate de Editura Tracus Arte în parteneriat cu Editura Institutului Cultural Român.

Lansarea va avea loc cu prilejul împlinirii a 449 de ani de la naşterea lui William Shakespeare, când este sărbătorită şi Ziua Mondială a Cărţii.

Evenimentul va fi prezentat de vicepreşedintele ICR Horia Gârbea şi se va desfăşura în prezenţa traducătorilor Violeta Popa, Lucia Verona, Ioana Diaconescu şi a coordonatorul ediţiei, George Volceanov.

Vor fi fi prezentate fragmente din piesele "Cum vă place", "Doi tineri din Verona" şi "Henric al VI-lea" (partea întâi), în lectura unui grup de actori.

Accesul publicului la evenimentul de lansare este liber.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici