Dracula Film Festival are loc la Braşov. Filme horror şi fantasy, în premieră naţională, cu intrare gratuită

  • Dracula Film Festival, un eveniment care reuneşte fanii genurilor Horror şi Fantezie, are loc în octombrie, la Braşov.
  • Premiere europene şi sesiuni de QA cu regizorii filmelor, ateliere, mese rotunde. Toate vor avea loc la Dracula Film Festival, în perioada 13-17 octombrie.
  • Intrarea este gratuită.
326 afișări
Imaginea articolului Dracula Film Festival are loc la Braşov. Filme horror şi fantasy, în premieră naţională, cu intrare gratuită

Dracula Film Festival este un festival competiţional – în cadrul căruia vor fi proiectate filme horror, SF, supranaturale, thriller sau fantasy – şi are două secţiuni: competiţie lungmetraj internaţional şi competiţie scurtmetraj

Filmele vor fi proiectate la Cinema Astra din Braşov, cu intrare liberă în limita locurilor disponibile. Pentru fanii genului horror care nu ajung, există şi posibilitatea vizionării online, contracost, pe platforma Eventbook. 
 
Există şi o competiţie, la finalul căreia, câştigătorul sau câştigătoarea va primi premiul Dracula Trophy. Pentru el se bat producţii din SUA, Rusia, Portugalia, Argentina, Etiopia, Ecuador, Germania, Spania şi China. 
 
Dracula Film Festival are programate şi proiecţii speciale, cum ar fi avanpremierele de gală a două blockbustere care vor ajunge şi la noi în ţară: "Halloween Kills", cel mai recent film din saga lui Michael Myers şi "Last Night in Soho", drama horror cu Anya Taylor-Joy. 
 

Dracula Film Festival. Cele 10 filme selectate pentru competiţie

  • "A Savannah Haunting" (SUA, 2021, r: William Mark McCullough)  
  • "Night Caller" (SUA, 2021, r: Chad Ferrin)          
  • "On the 3rd Day" (Argentina, 2021, r: Daniel de La Vega) 
  • "Iwianch, The Devil Deer" (Ecuador, 2020, r: José Cardoso)                    
  • "Infinite Sea" (Portugalia, 2021, r: Carlos Amaral)     
  • "Superno" (Etiopia, 2021, r: Abel Mekasha)   
  • "Cursed Land. Fate" (Federaţia Rusă, r: Stepan Burnashev)     
  • "The Winter Hunger" (Spania, 2021, r: Álvaro García Gutiérrez)                     

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici