După zece ani la Realitatea TV, Emma Zeicescu va lucra la TVR

Prezentatoarea de televiziune Emma Zeicescu, care a încheiat colaborarea cu Realitatea TV în luna iulie, s-a alăturat echipei Televiziunii Române, unde va modera o dezbatere în care vor fi promovaţi oamenii şi subiectele zilei, începând cu luna octombrie, a anunţat TVR.

2019 afișări
Imaginea articolului După zece ani la Realitatea TV, Emma Zeicescu va lucra la TVR

După zece ani la Realitatea TV, Emma Zeicescu va lucra la TVR

În fiecare seară de luni până vineri, de la ora 18:30, Emma Zeicescu va prezenta cele mai importante subiecte ale zilei, explicate pe înţelesul tuturor.Noul proiect din grila de toamnă a TVR 1 va avea o durată de o oră şi jumătate şi îşi doreşte să promoveze oamenii zilei, conţinutul şi dezbaterea de calitate într-un ritm alert, printr-o abordare dinamică şi actuală.

Emisiunea va avea informaţia la putere, reportaje şi anchete exclusive, realizate împreună cu Studiourile Teritoriale ale TVR.

Programul va oferi răspunsuri pertinenete la principalele întrebări de pe agenda publică, alese de la principalii actori ai zilei. "Va fi un proiect în care se vorbeşte despre lucrurile din jurul tău, care te afectează şi care uneori te dor incredibil de tare. Aceste subiecte se vor extrage foarte mult şi din mediul on-line, din relaţia noastră directă cu utilizatorii reţelelor sociale. Tu, ca telespectator, eşti partenerul şi patronul nostru", s-a adresat telespectatorilor Emma Zeicescu.

"Mă onorează colaborarea cu Televiziunea Română şi îmi doresc să demonstrez, împreună cu producătorul Septimiu Sărăţeanu şi echipa noastră, că schimbarea este în fiecare dintre noi. Cred că, din punct de vedere jurnalistic, TVR este locul în care ne putem face profesia echilibrat, echidistant şi departe de orice presiune politică venită pe partea editorială din partea unui patron de instituţie de presă, care poate avea o agendă total diferită de agenda publică. Misiunea noastră este să fim jurnaliştii de care au nevoie oamenii şi să găsească în noi vocile pe care consideră că merită să le asculte şi să le creadă. De aici rezultă şi enorma responsabilitate pe care ne-o asumăm", a mai declarat jurnalista.

Emma Zeicescu lucrează de 16 ani în media, colaborând de-a lungul timpului cu posturile Naţional TV, Digi 24 şi Realitatea TV. Jurnalista Emma Zeicescu a încheiat colaborarea cu postul Realitatea TV în luna iulie 2016, după zece ani de activitate. La TVR, Emma va face echipă cu producătorul Septimiu Sărăţeanu, jurnalist cu o experienţă de televiziune de 20 de ani (la ProTV) şi fost producător general la Mediafax Grup şi Ringier România.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici