Ediţia de duminică a ProSport va apărea exclusiv online

Ediţia de duminică a cotidianului sportiv ProSport va apărea exclusiv online, începând cu 19 iulie, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

57 afișări
Imaginea articolului Ediţia de duminică a ProSport va apărea exclusiv online

Ediţia de duminică a ProSport va apărea exclusiv online

"Decizia de a oferi cititorilor conţinutul exclusiv online se bazează pe faptul că şi piaţa de cititori şi piaţa de publicitate sunt mai ofertante în varianta online comparativ cu varianta print în ziua de duminică. ProSport va păstra conţinutul şi va renunţa doar la hârtie. Problemele mari din punct de vedere al distribuţiei şi faptul că numărul chioşcurilor deschise duminica este mult mai mic decât în cursul săptămânii, fac foarte dificilă încercarea de a ajunge la cititori în această zi", se arată în comunicatul ProSport.

Conform ProSport, numărul clienţilor unici pe www.prosport.ro în ziua de duminică a crescut cu 29,8% în 2009 faţă de 2008, de la 83.917 la 108.956 (media zilnică ianuarie-iulie).

ProSport a fost lansat de Grupul MediaPro în iulie 1997. A fost vândut grupului de presă Ringier Romania în ianuarie 2003, reintrând în portofoliul companiei de publishing a MediaPro în ianuarie 2008. ProSport este primul cotidian full color din presa românească, primul ziar cu spot TV, primul cotidian din România care a avut un tiraj de peste 100.000 de exemplare, primul ziar din România care a introdus conceptul de ziar vizual, cel mai vândut ziar de sport din România în perioada 1998 - 2008, conform BRAT (o medie de 66.780 de exemplare/ediţie).

ProSport este editat de PubliMedia International - compania de publishing a grupului de firme MediaPro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici