Elvis Presley va reveni pe scenă într-un spectacol de realitate virtuală la sfârşitul acestui an

Fanii lui Elvis Presley vor avea ocazia să-l vadă pe regele rock 'n' roll-ului în concert la sfârşitul acestui an, într-un spectacol de realitate virtuală.

153 afișări
Imaginea articolului Elvis Presley va reveni pe scenă într-un spectacol de realitate virtuală la sfârşitul acestui an

Elvis Presley va reveni pe scenă într-un spectacol de realitate virtuală la sfârşitul acestui an

"Elvis Evolution" va folosi inteligenţa artificială şi proiecţia holografică, realitatea augmentată şi teatrul live pentru a recrea evenimente din viaţa şi muzica lui Presley, conform Layered Reality, compania de divertisment care dezvoltă spectacolul, citată de Reuters.

"Va fi o celebrare veselă a vieţii lui Elvis, a omului, a muzicii şi a moştenirii sale culturale", a declarat Andrew McGuinness, fondatorul şi directorul executiv al Layered Reality.

Vizitatorii vor fi purtaţi într-o călătorie din Tupelo, Mississippi, unde s-a născut, în 1935, Presley, până în Memphis, Tennessee, unde se află Graceland, şi Las Vegas.

Layered Reality a încheiat un acord cu Authentic Brands Group, proprietarul proprietăţii lui Elvis Presley, pentru a dezvolta Elvis Evolution.

Compania britanică a avut acces la mii de fotografii personale ale starului şi la ore întregi de înregistrări video de acasă pentru a crea noile spectacole folosind inteligenţa artificială, a declarat McGuinness.

Interesul global pentru cântăreţ, aclamat pe scară largă ca fiind cel mai bine vândut artist solo din toate timpurile, cu peste 500 de milioane de discuri vândute, este intact la 46 de ani de la moartea sa, la vârsta de 42 de ani.

Biografia lui Baz Luhrmann "Elvis", lansată în 2022, a creat o nouă generaţie de fani, în timp ce "Priscilla", de Sofia Coppola, din 2023, a explorat relaţia complexă a acestuia cu soţia sa.

McGuinness a declarat că "Elvis Evolution" se va adresa atât fanilor înrăiţi, cât şi celor curioşi să descopere mai multe despre cântăreţ.

După Londra, Elvis Evolution va călători în oraşe precum Las Vegas, Tokyo şi Berlin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici