Emil Boc, joi la TVR 1

Premierul Emil Boc va fi invitatul unei "Ediţii speciale", difuzată joi, de la ora 21.00, la TVR 1, potrivit site-ului Televiziunii Publice.

135 afișări
Imaginea articolului Emil Boc, joi la TVR 1

Emil Boc, joi la TVR 1 (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Primul ministru vine la TVR după o perioadă de foc, în care s-a discutat chiar despre un posibil nou ocupant al fotoliului de la Palatul Victoria", se spune pe site-ul TVR.

Potrivit Televiziunii Publice, în această săptămână, subiectele sociale au revenit în prim plan, odată cu declanşarea dezbaterii privind modalitatea de adoptare a noului Cod al Muncii. Luni, şeful Executivului a anunţat că liderii coaliţiei de guvernare propun asumarea răspunderii Guvernului în Parlament pe acest document. Dezbaterea continuă, iar Emil Boc s-a întâlnit luni şi marţi cu liderii politici din arcul guvernamental, pe fondul anunţării unor noi proteste sindicale.

Telespectatorii vor putea afla detalii despre toate aceste subiecte, joi, de la ora 21.00, într-o "Ediţie specială", moderată, la TVR 1, de Ramona Avramescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici