Emisiunea "În culisele energiei" de la TVR lansează un concurs cu întrebări de pe factura de energie

Emisiunea "În culisele energiei" de la TVR 1 lansează, vineri, un concurs cu întrebări de pe factura de energie electrică, la care răspunsurile se trimit prim sms şi câştigătorul va primi un abonament gratuit la energie electrică, informează un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

436 afișări
Imaginea articolului Emisiunea "În culisele energiei" de la TVR lansează un concurs cu întrebări de pe factura de energie

Emisiunea "În culisele energiei" de la TVR lansează un concurs cu întrebări de pe factura de energie (Imagine: Shutterstock)

Concursul este intitulat "Energie pentru toţi" şi toate întrebările sunt bazate pe factura de energie. Câştigătorul va fi stabilit prin tragere la sorţi şi va primi un abonament gratuit la energie electrică timp de un an din partea EVA Energy.

Emisiunea "În culisele energiei", care se difuzează în fiecare vineri, de la ora 18.00, pe TVR 1, explică în episodul al doilea ce înseamnă liberalizarea pieţei de energie şi care sunt consecinţele acestui proces.

Liberalizarea pieţei înseamnă eliminarea tarifelor reglementate. Sunt două proceduri: una pentru consumatorii non-casnici, unde liberalizarea a început în septembrie 2012 şi s-a finalizat în decembrie 2013 şi una pentru consumatorii casnici, care a început în iulie 2013 şi se va încheia la finele anului 2017.

Schimbarea furnizorului de energie este un drept al fiecăruia, iar concurenţa înseamnă servicii mai bune şi tarife mai mici.

"În culisele energiei" este o coproducţie TVR şi EVA Energy, durează 26 de minute, este realizată în cheie de reportaj şi este prezentată de Christian Hagmann - expert în domeniul energiei.

EVA Energy este furnizor autorizat de energie electrică, o companie cu capital 100% românesc care oferă abonamente la energia electrică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici