Eugen Istodor, editorialist MEDIAFAX: Întoarcerea României în trecut. Golul lui Lăcătuş de la CSA Steaua

News ProSport: CSA Steaua anunţă numirea lui Marius Lăcătuş ca director tehnic şi înfiinţarea unei echipe care va fi înscrisă în Liga 4. Obiectivul: promovarea, până în 2020, în Liga 1. Fotbalul a devenit, printr-o ştire, Cultură. Iată explicaţia şi implicaţia.

2881 afișări
Imaginea articolului Eugen Istodor, editorialist MEDIAFAX: Întoarcerea României în trecut. Golul lui Lăcătuş de la CSA Steaua

Eugen Istodor, editorialist MEDIAFAX: Întoarcerea României în trecut. Golul lui Lăcătuş de la FC Steaua

Ministerul Apărării anunţă întoarcerea sa cu faţa sa ostăşească spre trecut. După ce, după 1990, a făcut totul ca să se declare incapabil să managerieze echipa Steaua, astăzi se declară în puteri să înfiinţeze de la zero o forţă fotbalistică.

În trecutul apropiat, ministerul nu şi-a făcut nicio clipă cuvenitul proces de conştiinţă pentru felul crud în care a predat echipa Steaua lui Gigi Becali şi acoliţilor. A cedat tot. Istorie, palmares deci, terenuri, tot, tot. Chiar şi imaginea a dat-o pe mâna lui Gigi Becali care nu de puţine ori a lovit-o cu bestialitate de limba ineptă şi grandomană.

Brusc, într-un secol în care sondajele arată că fotbalul nu mai este prizat de către tineri, Ministerul loveşte din nou cu artileria. Înscrie în liga a patra o echipă cu un număr limitat de simpatizanţi. Probabil se vor scoate, ca pe vremea lui Ceauşescu, cazarma ca să aplaude.

Lăcătuş, tip fermecător şi zurbagiu, preia echipa Ministerului. Asta e imagine de desene animate chiar. În Liga a 4-a, derbyul va fi Steaua-Rapid. O altă imagine a întoarcerii în trecut. Rapid-ul n-are ministere în spate aşa că derbyul va fi din nou ca pe vremea lui Ceauşescu.

Clanul generalilor fără război va dicta scorul. Ne întoarcem în trecut. Se leagă, de altfel, cu deciziile anterioare ale ministerului. Armament, avioane, achiziţii second hand în pregătirea marelui război. O armată, încă o dată, profesionistă.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/csa-steaua-anunta-numirea-marius-lacatus-director-tehnic-infiintarea-unei-echipe-inscrisa-liga-4-obiectivul-promovarea-pana-2020-liga-1-mutarea-fusese-anuntata-prosport-exclusivitate-acum-trei-luni-16025035

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici