Eurovision: Israel se prezintă la concurs cu melodie despre evenimentele din 7 octombrie

Melodia se numeşte Octomber Rain - „Ploaia de octombrie”, concursul fiind programat în perioada 7-11 mai, la Malmo - Suedia.

187 afișări
Imaginea articolului Eurovision: Israel se prezintă la concurs cu melodie despre evenimentele din 7 octombrie

Eurovision: Israel se prezintă la concurs cu melodie despre evenimentele din 7 octombrie

Atacul Hamas împotriva Israelului, care a declanşat anul trecut conflictul din Orientul Mijlociu, este drama amintită în titlul uneia dintre cele două melodii selectate de Israel pentru a participa la Eurovision Song Contest, programat la Malmo, în perioada 7-11 mai. 

Piesa se numeşte „Ploaia octombrie” şi se referă la evenimentele tragice din 7 octombrie 2023. Conform informaţiilor, piesa a fost propusă grupului de referinţă Eurovision împreună cu o altă piesă.

Acum, sarcina juriului este să decidă ce melodie va fi admisă în competiţie. Potrivit presei israeliene, „October Rain” a fost scrisă de Avi Ohion şi de Keren Pels.

Cântecul, care se aşteaptă să fie interpretat de israelianul Eden Golan, este predominant în engleză, cu excepţia a două versuri, spuse în ebraică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici