Evenimentul zilei concediază 36 de angajaţi

Evenimentul zilei disponibilizează 36 de angajaţi din toate secţiile ziarului, invocând criza economică, susţin surse interne, însă reprezentantul trustului Ringier România spune că au loc discuţii în legătură cu o nouă structură de organizare, care nu va afecta calitatea publicaţiei.

77 afișări
Imaginea articolului Evenimentul zilei concediază 36 de angajaţi

Evenimentul zilei concediază 36 de angajaţi

Potrivit surselor interne, conducerea ziarului hotărâse ca măsura de disponibilizare a 36 de persoane să fie anunţată angajaţilor joi, însă termenul a fost devansat. Astfel, miercuri, directorul general al Ringier România, Marius Hagger, a anunţat disponibilizările în redacţie, invocând criza economică.

Măsura este adusă la cunoştinţă fiecărui angajat vizat, de către redactorul-şef Vlad Macovei.

Disponibilizările au avut loc în toate secţiile ziarului, însă niciun şef de departament nu a fost afectat de măsură.

Fiecare angajat concediat ar urma să primească şase salarii compensatorii.

Contactată de MEDIAFAX, Adela Popescu, Communication&PR Manage Ringier România, a declarat că nu poate să comenteze zvonuri, conform politicii trustului, dar a precizat că se poartă discuţii între managementul Ringier şi echipa cotidianului.

"Este o măsură internă. În momentul de faţă se poartă discuţii cu echipa Evenimentul zilei în legătură cu o nouă structură de organizare la ziar. Aceasta e o măsură internă care nu are niciun impact asupra produsului sau asupra relaţiilor cu partenerii noştri. Conform politicii trustului, nu pot să comentez pe zvonuri. Dat fiind că e un context de piaţă uşor diferit, mai sensibil, pentru noi este o prioritate să ne comportăm în mod responsabil şi echitabil, mai ales când e vorba de proprii angajaţi", a conchis Adela Popescu.

Pe 26 februarie, Ringier România a anunţat închiderea ziarului gratuit Compact, decizia având ca impact direct desfiinţarea a 22 de locuri de muncă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici