Expoziţia "Minoritatea germană din România-Trecut şi prezent în Europa unită", la Palatul Suţu

Vernisajul expoziţiei "Minoritatea germană din România-Trecut şi prezent în Europa unită" va avea loc pe 4 octombrie, de la ora 18:30, la Palatul Suţu, în prezenţa Ambasadorul Germaniei în România, Werner Hans Lauk şi a Preşedintelui Forumului Democrat al Germanilor din România, Paul-Jürgen Porr.

284 afișări
Imaginea articolului Expoziţia "Minoritatea germană din România-Trecut şi prezent în Europa unită", la Palatul Suţu

Expoziţia "Minoritatea germană din România-Trecut şi prezent în Europa unită", la Palatul Suţu (Imagine: Mihai Dascalescu/ Arhiva Mediafax Foto)

Istoria de aproape 900 de ani a culturii aşezărilor germane în România este vizibilă până astăzi şi se constituie într-o punte de legătură între Republica Federală Germania şi România.
„Această expoziţie itinerantă este rezultatul impresionant al colaborării strânse şi bazate pe încredere între Ambasada Germaniei la Bucureşti şi Forumul Democrat al Germanilor din
România“, a spus Ambasadorul Hans Lauk.

Expoziţia, prezentată publicului de Ministrul Federal al Afacerilor Externe, Frank-Walter Steinmeier, în prezenţa Preşedintelui României, Klaus Werner Johannis, în martie 2015 la Sibiu, poate fi văzută acum, în premieră, şi la Bucureşti.

Expoziţia este deschisă de marţi până duminică, orele 10.00-18.00 (ultima intrare la 17.30), în perioada 4 octombrie - 23 octombrie 2016 la Palatul Suţu, Blvd. Ion C. Brătianu nr. 2.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici