Expoziţie Mediafax Foto pentru prima oară la Cluj-Napoca, cu fotografii spectaculoase

Mediafax Foto, liderul pieţei româneşti de fotografie de presă, organizează, în premieră, o expoziţie în afara Bucureştiului, pasionaţii de fotografie fiind aşteptaţi luni, 2 iunie, la Cluj-Napoca, la expoziţia ce va fi vernisată, în cadrul TIFF 2014, la Casa de Cultură a Studenţilor, la ora 19.30.

295 afișări
Imaginea articolului Expoziţie Mediafax Foto pentru prima oară la Cluj-Napoca, cu fotografii spectaculoase

Expoziţie Mediafax Foto pentru prima oară la Cluj-Napoca, cu fotografii spectaculoase

Astfel, cu ocazia TIFF 2014, Mediafax Foto păstrează tradiţia expoziţiilor de vernisare a albumului „Best of” şi duce pentru prima oară expoziţia la Cluj-Napoca, în inima Transilvaniei, unde sunt aşteptaţi toţi iubitorii de fotografie, profesionişti şi amatori.

La vernisaj va participa coordonatorul Mediafax Foto, Marius Smădu, care se va întâlni cu colaboratorii din Cluj, fotografiile lor putând fi admirate printre cele expuse în cadrul expoziţiei.

Anul acesta, Mediafax Foto a ales să se asocieze cu TIFF - un puternic brand din lumea culturală şi să ajungă şi la pasionaţii de fotografie din ţară. Expoziţia va fi disponibilă până la sfârşitul festivalului.

ALBUMUL de fotografie de presă "Best of 2013"

Expoziţia este realizată pe baza albumului de fotografie de presă "Best of 2013", lansat la Bucureşti. Albumul este continuarea firească a seriei de albume de fotografie de presă începută în 2006, prin care este dusă mai departe tradiţia de a prezenta într-o manieră elegantă şi exclusivistă cele mai reprezentative fotografii realizate de fotoreporterii şi colaboratorii Mediafax Foto.

Anul 2013 a fost un an al exprimării libere, al dreptului cetăţeanului de a protesta. Astfel, povestea anului surprinde protestele de stradă faţă de exploatarea minieră de la Roşia Montană şi cele împotriva explorării gazelor de şist, ori cu manifestaţiile pro sau contra eutanasierii câinilor fără stăpân. Echipa Mediafax Foto a mai fotografiat competiţiile sportive interne şi internaţionale ale anului trecut, precum şi concertele susţinute în ţara noastră de artişti renumiţi pe plan internaţional. Nelipsite din povestea lui 2013 au fost, ca de obicei, evenimentele politice şi permanentele tensiuni între liderii politici. Fotoreporterii Mediafax Foto s-au aflat întotdeauna în mijlocul evenimentelor, surprinzând cadre de istorie pe care le-au captat şi transmis fară să modifice sau denatureze realitatea şi adăugând de fiecare dată un strop de artă în fiecare cadru tras.

"Cu toate că trăim într-o perioadă de explozie a fenomenului fotografic, în care tehnologia reuşeşte să transforme pe aproape oricine într-un fotograf, Mediafax Foto demonstrează că fotografia de presă realizată profesionist, respectând valorile agenţiei noastre de credibilitate, autoritate, obiectivitate, exhaustivitate şi promptitudine, rămâne întotdeauna de actualitate, căutată şi apreciată", spune Marius Smădu, coordonatorul Departamentului Foto al Mediafax Group.

Ediţia de anul acesta a albumului "Mediafax Foto - Best of 2013" poate fi achiziţionată online, la preţul de 99,99 lei, la adresa www.mediafax.ro/album, în magazinul F64, precum şi pe www.f64.ro.
"Mediafax Foto - Best of 2013" are ca parteneri pe NNDKP, Alpha Bank, Apa Nova Bucureşti, Volksbank, CITR - Societatea de Practicieni în Insolvenţă şi F64.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici