Facebook a închis din greşeală pagina poliţiei daneze

Facebook a închis pagina poliţiei daneze fără preaviz luni seara, după care şi-a dat seama de eroare şi a redeschis-o, a declarat marţi Jens Gregersen, şeful departamentului de comuncare al poliţiei naţionale.

301 afișări
Imaginea articolului Facebook a închis din greşeală pagina poliţiei daneze

Facebook a închis din greşeală pagina poliţiei daneze

"Am constatat că pagina a dispărut brusc", a declarat el, precizând că poliţia avea pagină pe Facebook de doar şase zile.

"Am contactat Facebook şi ne-au spus că nu au o explicaţie pe loc", a continuat Jens Gregersen.

Pagina a reapărut marţi după prânz, cu inscripţia "Dragi prieteni Facebook, am revenit!".

După investigaţie, poliţia a aflat că reţeaua socială a vizat pagina sa din eroare.

"Facebook a luat decizia de a închide pagina ieri (luni) seara, deoarece au apreciat că nu este pagina oficială a poliţiei", a explicat reprezentantul poliţiei.

În opinia sa, Facebook a luat măsura după ce a observat că unul dintre consultanţii care lucrează pentru pagina Facebook a poliţiei lucrează şi pentru alte societăţi.

"Şi-au exprimat regretul, şi-au cerut scuze şi au promis că nu vor mai face niciodată", a mai declarat purtătorul de cuvânt.

Poliţia daneză avea marţi 2.142 de "fani" pe Facebook. Ea şi-a propus să atingă 15.000 în trei luni, potrivit lui Gregersen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici