FACEBOOK A PICAT. Utilizatori din lumea întreagă anunţă defecţiunea pe Twitter

FACEBOOK a picat pe 27 aprilie. Cea mai mare reţea de socializare are probleme cu newsfeed-ul, în timp ce conturile personale şi paginile de produs pot fi accesate, cel puţin în România.

3069 afișări
Imaginea articolului FACEBOOK A PICAT. Utilizatori din lumea întreagă anunţă defecţiunea pe Twitter

Facebook A PICAT. Utilizatori din lumea întreagă anunţă defecţiunea pe Twitter (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Facebook nu funcţionează", "Facebook a picat", "Newsfeed-ul Facebook s-a blocat", "Ceva se întâmplă cu Facebook în aceste momente" - se numără printre mesajele pe care utilizatorii Facebook le postează pe Twitter duminică, pentru a nota defecţiunea reţelei de socializare. 

Facebook a raportat venituri de 2,5 miliarde de dolari pentru primul trimestru al anului, în urcare cu 72%, şi un profit net de 642 milioane de dolari, triplu faţă de nivelul din perioada corespunzătoare din 2013, datorită creşterii puternice a afacerilor în zona publicităţii pe platforme mobile, după cum a informat joi Bloomberg.

De asemenea, Facebook a raportat 1,28 de miliarde utilizatori activi la sfârşitul lunii martie, reprezentând aproape jumătate din populaţia conectată la internet la nivel global. La sfârşitul anului trecut, reţeaua de socializare raporta 1,23 miliarde utilizatori activi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici