Festival naţional de teatru pe Litoral, în această vară

Teatrele româneşti sunt invitate să participe, în perioada 10 iulie - 24 august, la prima ediţie a Festivalului Litoral Naţional Teatru, care îşi propune să refacă tradiţia de dinainte de 1989, când vara, teatrele susţineau spectacole pe litoral.

16 afișări
Imaginea articolului Festival naţional de teatru pe Litoral, în această vară

Festival naţional de teatru pe Litoral, în această vară

Spectacolele Festivalului Litoral Naţional Teatru 2008 vor avea loc în toate teatrele din staţiuni precum Mamaia, Năvodari, Eforie, Mangalia, dar şi de la Hârşova, Medgidia, Constanţa şi Slobozia.

"Am trimis deja invitaţii către teatre şi, în pricipiu, mi s-a răspuns pozitiv. Anul acesta, o să se joace ce spectacole propun teatrele. De la anul, dacă cererea e mare, o să facem şi o selecţie. Festivalul se va încheia cu o seară de gală, unde vom oferi premii", a declarat pentru MEDIAFAX directorul festivalului, Gheorghe Halet.

Acesta a adăugat că bugetul evenimentului este de 100.000 de euro şi că este posibil ca şi instituţiile de teatru să suporte o parte din cheltuieli..

Până în acest moment, s-au arătat interesate de participare Teatrul din Sfântu Gheorghe, Teatrul Naţional din Iaşi, Teatrul "George Bacovia" din Bacău, şi Teatrul "Tony Bulandra" din Târgovişte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici