Festivalul CineMAiubit, în decembrie, în Bucureşti

Cea de-a 22-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Studenţesc CineMAiubit, o manifestare a UNATC "I. L.Caragiale" Bucureşti, va debuta pe 4 decembrie, la ora 19.00, la Sala Atelier din cadrul UNATC, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

73 afișări
Imaginea articolului Festivalul CineMAiubit, în decembrie, în Bucureşti

Festivalul CineMAiubit, în decembrie, în Bucureşti

Publicul bucureştean va putea să vadă, timp de cinci zile, scurtmetraje studenţeşti din întreaga lume.

Ţările participante în acest an sunt România, Argentina, Belgia, Bulgaria, Columbia, Canada, China, Franţa, Germania, India, Israel, Italia, Marea Britanie, Polonia, Rusia, Slovacia, Spania.

Producţiile selectate reprezintă cele mai cunoscute şcoli de cinema din lume, arată organizatorii.

Cele trei secţiuni competitive ale festivalului sunt ficţiune, documentar şi animaţie/experimental.

CineMaiubit continuă tradiţia competiţiei pentru fotografie şi afiş de film, realizând anul acesta şi două premiere absolute: expoziţie Virtual Reality şi Augmented Reality.

Programul CineMAiubit Educaţional va aduce în fiecare dimineaţă o serie de masterclass-uri şi workshop-uri, printre care se numără întâlnirile de "Regie de film", cu Cristi Puiu, "Actorie de film", cu Roxana Lupu, "Cine-Ritm" (muzică de film şi teatru), Project Development Lab, Workshop de animaţie.

Intrarea la proiecţii este gratuită.

Ediţia a 22-a a festivalului se încheie pe 8 decembrie şi este organizată de Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică "I. L. Caragiale" Bucureşti (UNATC), Teatrul Metropolis şi Fundaţia Cinemaiubit, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei (CNC), al Uniunii Cineaştilor din România (UCIN) şi Dacin Sara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici