Festivalul Cultural Thailanda, între 3 şi 6 iunie, la Bucureşti

Cea de-a doua ediţie a Festivalului Cultural Thailanda la Bucureşti se va desfăşura la Muzeul Satului, pe 3 şi 4 iunie, şi în Parcul Cişmigiu, pe 5 şi 6 iunie, cu ateliere şi demonstraţii ale unor meşteşuguri specifice, evenimentul central fiind un spectacol de dans, pe 5 iunie, la Sala Palatului.

11 afișări

Potrivit unui comunicat al organizatorilor - Ambasada Thailandei la Bucureşti -, la Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti" şi în Parcul Cişmigiu vor avea loc pe perioada festivalului ateliere de sculptură în fructe şi legume, crearea miniaturilor şi exersarea tehnicilor de arte marţiale thailandeze, alături de demonstraţii de pictură pe umbrele, pictură pe porţelan, ţesutul mătăsii, sculptură în lemn, artă florală decorativă, împletituri din frunze de palmier, modelare de figurine din zahăr.

Intrarea la aceste evenimente este liberă.

Pe 5 iunie, de la ora 19.00, pe scena Sălii Palatului va evolua Trupa de Dans Clasic a Thailandei, cel mai bun ansamblu de gen din ţară, în spectacolul "Thailanda: Spiritul unui Popor". Intrarea la spectacol se va face pe bază de invitaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici