Festivalul de Film de la Stockholm, dedicat copiilor morţi în Ucraina: peliculă de 397 de minute

Un film de 397 de minute, precum numărul copiilor ucişi în război, va rula în capitala Suediei.

130 afișări
Imaginea articolului Festivalul de Film de la Stockholm, dedicat copiilor morţi în Ucraina: peliculă de 397 de minute

Festivalul de Film de la Stockholm, dedicat copiilor morţi în Ucraina: film de 397 de minute

Festivalul de Film de la Stockholm a produs un film pentru a aminti de copiii care au murit în războiul din Ucraina.

Filmul are o durată de 397 de minute şi are dedicat câte un minut fiecărui copil care a murit în timpul conflictului.

Intitulat „Tysha”, „Tăcere” în ucraineană, pelicula va fi proiectată pe 7 noiembrie şi va face parte dintr-o demonstraţie de strângere de fonduri pentru UNICEF în sprijinul copiilor ucraineni.

Potrivit estimărilor oficiale, 397 de copii au murit în timpul conflictului şi peste 723 au fost răniţi, potrivit agenţiei de presă suedeză Tt.

Tema Ucraina domină întregul Festival, care se va desfăşura în perioada 9-20 noiembrie, eveniment de la care filmele ruseşti au fost excluse.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici