Florin Piersic - "străin în noapte" într-un spectacol regizat de Radu Beligan

Florin Piersic va reveni pe scenă într-un spectacol de Radu Beligan, "Străini în noapte", a cărui premieră va avea loc pe 28, 29 şi 30 septembrie, la Opera Naţională Bucureşti, urmând ca în luna octombrie spectacolul să fie prezentat şi în 14 oraşe din ţară.

63 afișări
Imaginea articolului Florin Piersic - "străin în noapte" într-un spectacol regizat de Radu Beligan

Florin Piersic - "străin în noapte" într-un spectacol regizat de Radu Beligan

Spectacolul marchează revenirea lui Florin Piersic în teatru după 20 de ani., iar alături de el pe scenă va urca Emilia Popescu.

"Străini în noapte" este o comedie romantică prezentată în premieră în România, după ce a fost jucată în 2004, cu succes, de Alain Delon şi Astrid Veillon la Paris şi în turnee în Franţa şi alte ţări din Europa.

Premiera spectacolului regizat de Radu Beligan va avea loc pe 28, 29 şi 30 septembrie, la Opera bucureşteană, iar apoi piesa va fi prezentată la: Constanţa (1 octombrie), Tulcea (2 octombrie), Brăila (3 octombrie), Iaşi (6 octombrie), Suceava (9 octombrie), Bacău (10 octombrie), Cluj (15 şi 16 octombrie), Mediaş (17 octombrie), Timişoara (22 octombrie), Deva (23 octombrie), Sibiu (24 octombrie), Baia Mare (29 octombrie), Satu Mare (30 octombrie) şi Zalău (31 octombrie).

"Străini în noapte" este o comedie cu răsturnări de situaţie, despre seducţie, minciună şi timpul care ne transformă. Pierre este căsătorit şi tatăl unui adolescent. A rămas singur în Paris să muncească, în timp ce soţia şi fiul său sunt plecati în vacanţă. Juliette este o blondă tânără, frumoasă şi enigmatică. Îl întâlneşte pe Pierre într-un bar şi îi acceptă invitaţia de a mai bea un pahar la el acasă. Seara abia începe. Publicul va afla cum evoluează relaţia dintre cei doi şi cine sunt ei cu adevărat.

Spectacolul este realizat de Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Bucureşti - ArCuB şi agenţia literar-teatrală Beldor, cu sprijinul agenţiei de impresariat VreauBilet.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici