Florin Zamfirescu: Şerban Ionescu a fost un om minunat, un coleg extraordinar

Florin Zamfirescu a declarat că regretă decesul colegului său Şerban Ionescu, care a fost "un om minunat şi un coleg extraordinar", precizând totodată că se bucură că acesta a scăpat de chinul care i-a marcat ultima parte a vieţii.

1716 afișări
Imaginea articolului Florin Zamfirescu: Şerban Ionescu a fost un om minunat, un coleg extraordinar

Florin Zamfirescu: Şerban Ionescu a fost un om minunat, un coleg extraordinar (Imagine: Andreea balaurea/Mediafax Foto)

"Lasă în urmă roluri, o amintire a celor care l-au iubit, un copil şi ne lasă pe toţi în urmă. Şerban Ionescu a plecat", a spus trist Florin Zamfirescu.

Cei doi se cunoşteau de pe vremea când erau studenţi, după cum a mai spus Zamfirescu.

El a precizat că Şerban Ionescu a fost un actor şi un om minunat, dar şi un coleg extraordinar. "Într-un fel mă bucur că a scăpat de chin, pentru că ştiu prin ce a trecut", a spus Zamfirescu.

Florin Zamfirescu a mai spus că a apreciat "tăria şi echilibrul" pe care Şerban Ionescu le avea, în ciuda faptului că era foarte bolnav.

Şerban Ionescu, unul dintre cei mai cunoscuţi actori români de teatru şi film, a decedat, la vârsta de 62 de ani, miercuri seară, la Spitalul Floreasca. Directorul unităţii medicale, Radu Macovei, a confirmat pentru MEDIAFAX decesul actorului, precizând că acesta a suvenit în jurul orei 23.30.

Şerban Ionescu a fost internat marţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, în secţia de Terapie Intensivă, după ce starea lui s-a agravat.

Miecuri dimineaţa, medicii au putut confirma doar internarea, fără a da însă detalii despre starea de sănătate a actorului.

"Şerban Ionescu a fost internat marţi în spital. Altceva nu putem spune, întrucât doamna care îl însoţeşte are o procură prin care solicită să nu fie furnizate date despre starea pacientului", a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, medicul Bogdan Opriţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici