France 2 va difuza un film de promovare a României

Conducerea Camerei Deputaţilor a aprobat, marţi, ca societatea comercială Visit Travel să filmeze gratuit în Palatul Parlamentului, cu scopul de a realiza un film de promovare a României difuzat de postul de televiziune France 2, cu ocazia unui târg internaţional de turism.

2 afișări
Imaginea articolului France 2 va difuza un film de promovare a României

France 2 va difuza un film de promovare a României

Această societate a menţionat, în solicitarea sa, că a reuşit, ca urmare a eforturilor depuse de Patronatul Agenţiilor de Turism din România şi a Ambasadei ţării noastre la Paris, ca în data de 21 septembrie să aibă 30 de minute de promovare a României la TV France 2, în vederea promovării României la Târgul de turism Top Resa, care se va desfăşura între 25-28 septembrie.

Secretarul Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea a anunţat că Biroul a aprobat această solicitare pentru promovarea României, deşi tariful de filmare profesională perceput de Cameră este de 5.000 euro pe oră. "Avem un spot TV privind Bulgaria şi nu avem niciunul referitor la România", a mai spus Zgonea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici