Gafă impardonabilă comisă de Donald Trump într-un discurs ţinut în New York. Salma Hayek a reacţionat prompt - VIDEO

Actriţa americană de origine mexicană l-a mustrat online pe aspirantul la preşedinţia SUA Donald Trump, după ce, în timpul unui discurs, acesta a încurcat data atentatului terorist din 11 septembrie (9/11) cu 11 iulie (7/11), scrie contactmusic.com.

7841 afișări
Imaginea articolului Gafă impardonabilă comisă de Donald Trump într-un discurs ţinut în New York. Salma Hayek a reacţionat prompt - VIDEO

Salma Hayek l-a mustrat pe Donald Trump pentru gafa comisă într-un discurs ţinut în New York

Candidatul republican susţinea un discurs în Buffalo, New York, când în loc să folosească formula consacrată 9/11 (11 septembrie), el a vorbit despre 7/11 (11 iulie).

"Eram acolo jos şi i-am urmărit pe poliţişti şi pompieri pe 11 iulie, la World Trade Center, imediat după prăbuşire, şi am văzut cei mai buni oameni în acţiune", a afirmat candidatul republican la preşedinţia SUA.

Trump nu şi-a corectat greşeala, iar managerul campaniei a atribuit-o neatenţiei.

Totuşi, actriţa Salma Hayek este consternată că un om cu statutul lui Trump poate face o asemenea greşeală.

"Sunt o femeie de origine mexicană, care suferă de dislexie, iar engleza este a doua mea limbă, dar totuşi, eu nu confund 7/11 cu 9/11. #DonaldTrump", a scris Hayek pe o reţea de socializare.

Salma şi-a arătat opoziţia faţă de candidatura lui Trump şi cu alte ocazii, după comentariile controversate ale acestuia despre imigranţii mexicani, în luna iunie a anului trecut. Artista o susţine pe democrata Hillary Clinton.

"Nu putem lăsa ura şi discriminarea să determine rezultatele acestor alegeri. Le datorăm acest lucru muncitorilor latini care au venit înaintea noastră, nouă înşine şi copiilor noştri, pentru a le arăta oamenilor care ne etichetează drept criminali şi ne tratează inferior că suntem o comuniune puternică, care înseamnă ceva şi este incredibil de puternică", a scris Salma într-un email pentru Clinton.

"Suntem unul dintre cele mai tinere şi numeroase grupuri care se dezvoltă în SUA. Merităm un candidat care respectă contribuţiile pe care le-am adus acestei ţări şi care înţelege cât de importantă este înflorirea comunităţii noastre, în timp ce ne tratează cu demnitate şi respect", a conchis artista.

Salma Hayek, în vârstă de 49 de ani, este una dintre cele mai exotice frumuseţi de la Hollywood. Ea a fost nominalizată la Oscar pentru interpretarea pe marele ecran a pictoriţei mexicane Frida Kahlo din "Frida" (2002). Salma Hayek este producătorul executiv al celebrului serial de televiziune american "Betty cea urâtă din New York".

Vedeta hollywoodiană este căsătorită din 2009 cu miliardarul francez Francois-Henri Pinault, cu care are o fetiţă, Valentina.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici