George Mihăiţă: Cel mai frumos cadou primit de Crăciun - cinci volume de Nichita Stănescu

George Mihăiţă îşi aminteşte cu drag de cel mai frumos cadou pe care l-a primit de Crăciun, cinci volume de Nichita Stănescu, actorul declarând pentru MEDIAFAX că de obicei petrece Crăciunul acasă, în familie.

263 afișări
Imaginea articolului George Mihăiţă: Cel mai frumos cadou primit de Crăciun - cinci volume de Nichita Stănescu

George Mihăiţă: Cel mai frumos cadou primit de Crăciun - cinci volume de Nichita Stănescu (Imagine: Arhiva Mediafax foto)

"De obicei, petrec Crăciunul în familie şi nu este ceva ieşit din comun, faţă de alte lucruri pe care le fac în restul anului. Mi-am permis de foarte mult timp să nu am spectacol de Crăciun şi să fiu cuminte cu familia, pentru că altfel devine un spectacol şi la câte spectacole am în restul anului... Prefer să fac Crăciunul ca la mama acasă", a spus George Mihăiţă.

Dacă cel mai frumos cadou pe care l-a primit de Crăciun sunt cinci volume de Nichita Stănescu, George Mihăiţă spune că cel mai frumos film care poate fi văzut în perioada sărbătorilor este "Reconstituirea".

"Reconstituirea", în regia lui Lucian Pintilie, este unul dintre filmele de suflet ale lui George Mihăiţă şi una dintre peliculele care au marcat generaţii întregi de români.

George Mihăiţă este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de teatru şi film din România. Unul dintre cele mai recente şi memorabile roluri ale sale este cel din spectacolul "Femeia care şi-a pierdut jartierele", de Silviu Purcărete, care va putea fi văzut şi anul viitor, la Teatrul Teatrelor de la Romexpo din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici