Google.ro şi-a modificat logoul pentru a marca a 71-a aniversare a filmului "Vrăjitorul din Oz"

Google.ro şi-a modificat, joi, logoul de pe pagina principală, pentru a marca cea de-a 71-a aniversare a filmului "Vrăjitorul din Oz", una dintre cele mai cunoscute producţii cinematografice din toate timpurile.

35 afișări
Imaginea articolului Google.ro şi-a modificat logoul pentru a marca a 71-a aniversare a filmului "Vrăjitorul din Oz"

Google.ro şi-a modificat logoul pentru a marca a 71-a aniversare a filmului "Vrăjitorul din Oz"

Noul logo de pe google.ro îi prezintă pe cei patru protagonişti ai peliculei - Dorothy, Sperietoarea de Ciori, Omul de Tinichea şi Leul cel Laş - pe drumul din cărămidă galbenă pe care trebuie să îl urmeze pentru a ajunge la Vrăjitorul din Oz. Drumul şerpuieşte pe un câmp de flori, iar în zare se vede Oraşul de Smarald, unde locuieşte, potrivit poveştii, celebrul vrăjitor care le poate îndeplini dorinţele.

Filmul "Vrăjitorul din Oz" (1939), regizat de Victor Fleming, adaptarea cinematografică a îndrăgitei cărţi a lui Lyman Frank Baum, din 1900, a adus în rolurile principale vedete precum Judy Garland (Dorothy), Ray Bolger (Sperietoarea de Ciori), Jack Haley (Omul de Tinichea), Bert Lahr (Leul cel Laş), Frank Morgan (Vrăjitorul din Oz), Billie Burke (Glinda) şi Margaret Hamilton (Vrăjitoarea cea rea de la Apus/ Vrăjitoarea cea rea de la Răsărit).

Pelicula a fost premiată cu două Oscaruri, pentru cea mai bună coloană sonoră şi pentru cel mai bun cântec - "Over the Rainbow".

Google îşi modifică logoul pentru a marca diferite ocazii speciale din întreaga lume. Recent, Google şi-a modificat logoul pentru a marca încheierea Cupei Mondiale 2010, dar şi 125 de ani de la naşterea arhitectului austriac Josef Frank.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici