Google şi-a modificat logoul pentru a-i aduce un omagiu pictorului Diego Rivera

Motorul de căutare Google şi-a modificat, joi, logoul de pe pagina lui principală, pentru a marca împlinirea a 125 de ani de la naşterea pictorului mexican Diego Rivera, renumit pentru frescele sale murale spectaculoase.

540 afișări
Imaginea articolului Google şi-a modificat logoul pentru a-i aduce un omagiu pictorului Diego Rivera

Google şi-a modificat logoul pentru a-i aduce un omagiu pictorului Diego Rivera

De altfel, logoul afişat joi pe pagina principală a motorului de căutare Google reprezintă o pictură murală, realizată în culori puternice, iar literele care compun cuvântul "Google" sunt mascate în fundal.

Diego Rivera, născut pe 8 decembrie 1886, la Guanajuato, şi decedat pe 24 noiembrie 1957, la San Angel, un cartier de lux din Ciudad de Mexico, a fost un pictor mexican care a devenit celebru în toată lumea graţie frescelor sale murale, realizate în principal în cele mai importante instituţii din centrul istoric al capitalei Mexicului, dar şi în clădiri celebre din oraşe americane, precum New York, Detroit şi San Francisco.

Rivera a fost căsătorit - de două ori - cu pictoriţa Frida Kahlo, o altă artistă de seamă mexicană din secolul al XX-lea.

Google îşi modifică frecvent logoul pentru a omagia personalităţi ale culturii universale sau pentru a marca momente speciale din istoria lumii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici