Granturi pentru stagii în străinătate pentru cineaşti

Profesioniştii din cinematografie care vor să participe la cursuri de perfecţionare în străinătate îşi pot acoperi o parte din cheltuieli graţie proiectului PHARE dedicat audiovizualului românesc.

1 afișare
Imaginea articolului Granturi pentru stagii în străinătate pentru cineaşti

Granturi pentru stagii în străinătate pentru cineaşti

Schema de granturi se adresează doar profesioniştilor care participă la activităţi cuprinse în programul MEDIA al Comisiei Europene, informează responsabilii proiectului PHARE.

Proiectul PHARE "Dezvoltarea şi consolidarea expertizei profesionale în domeniul audiovizual românesc" finanţează, prin această schemă, o parte din cheltuielile de deplasare, subzistenţă şi participare la cursuri.

Pentru a beneficia de finanţarea nerambursabilă, candidaţii trebuie să îndeplinească toate criteriile de eligibilitate stabilite de organizatorii cursului şi pe cele stabilite în Ghidul solicitantului. După completarea tuturor documentelor necesare, dosarul trebuie trimis în limbile română şi engleză, până pe 17 septembrie, la sediul Centrului Naţional al Cinematografiei. Documentele pot fi descărcate de pe site-ul www.pre-mediasupport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici