Grupul editorial Condé Nast încredinţează site-ului Amazon gestiunea abonamentelor sale

Compania media americană Condé Nast, care deţine revistele Vogue, Vanity Fair, Glamour, The New Yorker şi alte publicaţii de renume, a anunţat marţi că va încredinţa distribuitorului online Amazon gestiunea abonamentelor sale, atât pentru ediţiile tipărite, cât şi pentru cele online.

81 afișări
Imaginea articolului Grupul editorial Condé Nast încredinţează site-ului Amazon gestiunea abonamentelor sale

Grupul editorial Condé Nast încredinţează site-ului Amazon gestiunea abonamentelor sale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acordul, denumit "All Access", va permite subscrierea la un abonament şi administrarea acestuia prin intermediul unui cont pe Amazon, oferind în acelaşi timp un acces direct la publicaţiile online ale grupului, de pe tabletă, e-Reader şi telefonul mobil, a anunţat acest grup editorial american într-un comunicat.

Operaţiunea va începe cu şapte titluri deţinute de Condé Nast Publishing, printre care se regăsesc revistele Vanity Fair şi Glamour, înainte de a fi extinsă la întregul catalog al grupului.

"Combinarea titlurilor inconturnabile ale Condé Nast cu platforma de comerţ online Amazon reprezintă o realizare foarte mare", a spus Bob Sauerberg, directorul Condé Nast, adăugând că Amazon este cel mai fiabil site de comerţ online din lume.

Russ Grandinetti, unul dintre vicepreşedinţii grupului Amazon, consideră că acest acord va permite clienţilor acestui site să se înscrie la un abonament "într-o manieră foarte simplă" şi să citească revistele lor preferate pe orice tip de suport.

Înfiinţat în 1909, grupul Condé Nast Publishing editează 20 de reviste în Statele Unite (consum, modă, business) şi 27 site-uri. Printre titlurile pe care le editează se numără câteva publicaţii de prestigiu, precum Vanity Fair, Vogue, GQ, The New Yorker, Wired şi Architectural Digest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici