HALLOWEEN 2015: Ce filme "tematice" pot fi vizionate la cinema în acest weekend - VIDEO

Celebra sărbătoare americană Halloween este sărbătorită, weekend-ul acesta, în mai multe regiuni ale lumii. Pentru românii care nu şi-au făcut încă planuri, o idee potrivită rămâne întotdeauna vizionarea unui film la cinema, unde weekend-ul acesta sunt proiectate mai multe producţii "tematice".

1731 afișări
Imaginea articolului HALLOWEEN 2015: Ce filme "tematice" pot fi vizionate la cinema în acest weekend - VIDEO

Filme pe care le poţi viziona la cinema cu ocazia zilei de Halloween -VIDEO

Halloween-ul este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, care s-a răspândit în secolul al XIX-lea în Statele Unite ale Americii. Este sărbătorită în noaptea de 31 octombrie a fiecărui an, iar numele provine din limba engleză, de la expresia "All Hallows' Even", numele sărbătorii creştine a tuturor sfinţilor. 

Specific pentru Halloween este dovleacul sculptat care reprezintă Lanterna lui Jack. Cu ocazia acestei sărbători, copiii se maschează în vrăjitori, mumii sau alte personaje şi colindă pe la case pentru a primi dulciuri. 

În alte ţări, Halloween-ul este serbat prin parade şi carnavaluri.

Dacă nu v-aţi gândit deja ce să faceţi de Halloween în acest weekend, vă propunem o serie de filme pe care le puteţi viziona la toate cinematografele din ţară. 

"Hotel Transilvania 2"- 3D

Pentru fanii desenelor animate, aceasta este o ocazie minunată de a merge la cinema, mai ales că în cea de-a doua parte a poveştii în Hotelul Transilvania lucrurile s-au schimbat un pic. Politica strictă a lui Dracula, care accepta doar monştri în hotel, s-a mai relaxat, iar hotelul îşi deschide porţile şi oamenilor. Aventurile nu se vor lăsa aşteptate, iar grafica personajelor şi a decorurilor din lungmetraj este cel puţin la fel de bună ca cea din primul "Hotel Transilvania".

"Infernul din Amazon"/"The Green Inferno" 

Un film în regia lui Eli Roth, care aduce în prim plan poveste unui grup de tineri activişti din New York care călătoresc în jungla amazoniană pentru a milita să protejeze un trib aflat în pericol de dispariţie. În timpul zborului, avionul în care sunt tinerii se prăbuşeşte din cauza unor defecţiuni tehnice, iar new-yorkezii ajung ostatici tocmai în mâinile celor pentru care au venit să militeze. 

"Ultimul Vânător de vrăjitoare"/"The Last Witch Hunter"

Filmul spune povestea unui nemuritor vânător de vrăjitoare, interpretat de Vin Diesel, care este nevoit să facă echipă cu una din inamicele sale, pentru a împiedica întrunirea sacră a vrajitoarelor, ce urmează să aibă loc în New York-ul zilelor noastre, şi pentru a evita astfel condamnarea pe vecie a umanităţii.

"Crimson Peak"

Edith este o tânără scriitoare aspirantă din secolul XIX care încearcă să-si refacă viaţa după un eveniment tragic. Eroina se lasă cucerită de un misterios şi şarmant gentleman, Thomas Sharpe, care o duce în lugubrul său conac, Crimson Peak. Lui Edith nu îi va lua mult până să îşi dea seama că întregul conac are viaţă şi lucruri misterioase se petrec în interiorul său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici