HBO se scuză pentru un anunţ de angajare de figuranţi care să accepte "contacte genitale"

Televiziunea HBO a fost subiectul unei polemici din cauza unui anunţ de angajare de figuranţi care să accepte "contacte genitale" şi "sex oral simulat, cu mâna atingând părţile genitale", informează 20minutes.fr.

30320 afișări
Imaginea articolului HBO se scuză pentru un anunţ de angajare de figuranţi care să accepte "contacte genitale"

HBO se scuză pentru un anunţ de angajare de figuranţi care să accepte "contacte genitale"

Anunţul viza figuranţi care să lucreze la un nou serial marca HBO, "Westworld", de Jonathan Nolan.

După ce au fost criticaţi de Sindicatul actorilor de la Hollywood (The Screen Actors Guild-American Federation of Television and Radio Artists, SAG-AFTRA), responsabilii televiziunii au explicat că anunţul a fost făcut de o agenţie de casting externă.

Oficialii HBO susţin că "nu au solicitat, nici aprobat" acest anunţ de casting. "(Anunţul, n.r.) conţine situaţii care nu sunt cerute niciunui actor şi vom rectifica imediat acest document", au mai spus aceştia.

Serialul "Westworld", programat pentru lansare anul viitor, este o adaptare a unui film din 1974 regizat de Michael Crichton, un western futurist care are loc într-un parc de distracţii populat de roboţi. Din distribuţie fac parte actorii Anthony Hopkins, Ed Harris şi Evan Rachel Wood.

HBO a fost, cu trei producţii vedetă ale sale, "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones", "Veep" şi "Olive Kitteridge", marele câştigător al galei Primetime Emmy 2015, care a avut loc în septembrie, la Los Angeles. Televiziunea a primit anul acesta 43 de trofee Primetime Emmy.

Home Box Office (HBO), cea mai cunoscută reţea de televiziune premium din SUA, operează televiziuni premium pentru sistemele analogic, DTH şi pentru platformele MMDS. HBO Europe - deţinut de Home Box Office, Inc. difuzează în prezent programe de televiziune premium în: Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, România, Olanda, Bulgaria, Republica Moldova, Slovenia, Croaţia, Serbia, Kosovo, Muntenegru, Macedonia, Bosnia şi Herţegovina.

HBO s-a lansat în Europa Centrală în 1991. HBO România s-a lansat în 1997 ca prima televiziune pay-TV din România, cu subtitrare integrală în limba română. În România, HBO oferă mai multe televiziuni cu conţinut premium, precum HBO, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax 2.

Home Box Office Inc. este deţinut de compania Time Warner.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici