Horaţiu Mălăele şi-a vernisat expoziţia de nuduri

  • Expoziţia de nuduri a lui Horaţiu Mălăele va fi deschisă până pe 10 noiembrie
  • Există numai 10 exemplare din fiecare lucrare
  • Horaţiu Mălăele, Marius Tucă şi Ion Caramitru sunt câţiva dintre cei care au vorbit în deschidere
1179 afișări
Imaginea articolului Horaţiu Mălăele şi-a vernisat expoziţia de nuduri

Horaţiu Mălăele şi-a vernisat expoziţia de nuduri

Aseară s-a deschis expoziţia de nuduri a lui Horaţiu Mălăele. Dacă nu ai reuşit să ajungi aseară, trebuie să ştii că încă ai timp să faci o vizită până pe 10 noiembrie.

Există doar zece exemplare din fiecare lucrare, iar o parte din banii strânşi în urma vânzării lucrărilor se vor duce către Asociaţia Culturală pentru Sprijinul Artelor Frumoase.

Nu este prima expoziţie a artistului Horaţiu Mălăele. Cele mai cunoscute oraşe de peste hotare unde a ajuns talentul lui sunt: la Paris, Munchen, Buenos Aires, Toronto şi New York.

„Eu cred că nudul a reprezentat, începând de la greci şi pe urmă trecând prin renaştere şi până mai în zilele noastre, până la acest vernisaj, a reprezentat perfecţiunea şi armonia”, spune Horaţiu Mălăele.

Margareta Anton a fost prima care a cumpărat o lucrare de-a lui Horaţiu Mălăele. Ea este conferenţiar universitar la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Ecologice din Bucureşti.

„Fac nişte conexiuni. Meseria mea este de profesor de educaţie fizică şi atunci prima dată m-am uitat la linia mişcării, cambratul acela este formidabil făcut. Şi eu pictez, am şi eu expoziţii personale şi într-adevăr o duc greu artiştii şi am vrut chiar să fac acest lucru. Dacă acesta este scopul, cu mult drag o fac. O duc greu ei şi am mai cumpărat”, a spus Margareta Anton.

„Ce bine că Horaţiu Mălăele, de când s-a născut, a fost carantinat în mintea lui frumoasă, beautiful mind, strălucitoare, dar în acelaşi timp a avut contact cu toţi contacţii lumii”, spune Marius Tucă.

„Este o expoziţie care reuneşte 18 nuduri. Lucrările şi, în general, emoţia acestei expoziţii este dedicată eternei şi niciodată epuizatei fascinaţii a nudului feminin”, concluzionează Adina Renţea, curatorul expoziţiei.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici