Ideea iPad-ului datează din 1935! Cum arăta dispozitivul care prevestea tableta - FOTO

Ideea unui produs asemănător iPad-ului datează încă din anul 1935 şi a apărut într-o revistă de ştiinţă.

428 afișări
Imaginea articolului Ideea iPad-ului datează din 1935! Cum arăta dispozitivul care prevestea tableta - FOTO

Ideea iPad-ului datează din 1935! Cum arăta dispozitivul care prevestea tableta

Revista "Everyday Science and Mechanics" scria acum 72 de ani că "s-a demonstrat că este posibil să fotografiezi cărţi şi să le pui pe un ecran", informează Daily Mail.

Respectiva invenţie ar fi permis vizionarea unui film, citirea unei cărţi sau ascultarea de muzică pe acelaşi dispozitiv.

Imaginea publicată de blog-ul Smithsonian.com arată un bărbat care citeşte din fotoliu, de la o distanţă considerabilă de ecranul dispozitivului, o carte. Dispozitivul este ataşat unei lămpi.  

Inventat la începutul secolului XX, microfilmul era considerat începutul unei revoluţii în ceea ce privea modul în care oamenii citeau cărţi.

Noul iPad (The New iPad) a fost lansat, ieri, de către CEO-ul companiei Apple, Tim Cook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici