Il Volo revine în România. Când şi unde va avea loc concertul

La numai câteva luni de la concertul susţinut pe scena Arenelor Romane, celebrul grup pop-opera Il Volo a inclus România în programul noului turneu mondial „IL VOLO SINGS MORRICONE”. Admiratorii celor trei tenori italieni din ţara noastră vor avea, astfel, privilegiul de a se bucura de o experienţă concertistică unică pe 16 iulie 2022, la Sala Palatului din Bucureşti.

555 afișări
Imaginea articolului Il Volo revine în România. Când şi unde va avea loc concertul

Il Volo revine în România. Când şi unde va avea loc concertul

Trupa Il Volo va porni într-un nou turneu cu peste 100 de concerte în întreaga lume, începând din luna martie a anului viitor. Turneul mondial intitulat „IL VOLO SINGS MORRICONE” poartă şi numele celui mai recent album al trioului, lansat la începutul lunii noiembrie a acestui an, un omagiu adus maestrului Ennio Morricone, unuia dintre cei mai mari muzicieni, compozitori şi dirijori ai secolului XX.

Acompaniaţi de orchestră simfonică, vocile celor trei tenori vor surprinde din nou audienţa atât prin repertoriul muzical special, presărat cu amintiri, cât şi prin momente încântătoare pline de umor. Programul concertului va cuprinde atât melodiile de pe noul album, interpretări ale compoziţiilor legendare semnate de Ennio Morricone, cât şi piesele care i-au propulsat în topul celor mai apreciaţi artişti internaţionali ai momentului. 

Piero, Ignazio şi Gianluca dedică astfel o parte din cariera extraordinară lui Ennio Morricone, cu un proiect rafinat, destinat să ajungă direct în inima a milioane de oameni din întreaga lume, deoarece combină melodiile de neuitat ale celebrului dirijor, muzician, compozitor şi autor, ale unora dintre cele mai importante coloane sonore de film din istoria cinematografiei italiene şi internaţionale cu vocile unice ale trioului. În ultimii zece ani de carieră, datorită pasiunii şi devotamentului pentru muzică, Il Volo a urcat în topurile lumii, promovând italianul Bel Canto pe tot mapamondul, din America până în Japonia.

Biletele vor fi puse în vânzare joi, 23 decembrie şi vor putea fi achiziţionate începând cu ora 10:00 din reţeaua EVENTIM.RO, la preţuri cuprinse între 145 lei şi 440 lei, în funcţie de categoria de loc.

Albumul „Il Volo Sings Morricone” a fost lansat în întreaga lume pe 5 noiembrie 2021 şi conţine 14 melodii legendare din repertoriul marelui muzician, interpretate de membrii trupei Il Volo în semn de apreciere şi respect profund pentru întreaga sa activitate, la numai un an de la moartea sa. Acest proiect global marcat nu numai de lansarea iminentă a albumului ci şi de organizarea acestui turneu mondial a fost susţinut chiar de familia maestrului Ennio Morricone.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici