Imaginea mişcătoare pe care Playboy Ucraina a pus-o pe prima pagină: am fost monstru

Playboy Ucraina a pus pe copertă un model rănit într-un raid.

1763 afișări
Imaginea articolului Imaginea mişcătoare pe care Playboy Ucraina a pus-o pe prima pagină: am fost monstru

Irina Biloţerkoveţ, model şi prezentatoare TV, a fost rănită într-o tentativă de asasinat, la scurt timp după începerea invaziei ruse. Revista a ales-o ca imagine a revenirii sale la chioşcurile de ziare din Ucraina.

Pe copertă, în primul număr tipărit de la începutul războiului apare un fost model, soţie de deputat care a supravieţuit unui atac şi care încă poartă toate semnele groazei.

Irina este în bikini, dar în bikini metalic, cu un plasture pe ochi (pentru că şi-a pierdut un ochi). Nu este clar dacă doamna Biloţerkoveţ a fost într-adevăr ţinta atacului, în calitate de soţie a unui colaborator apropiat al lui Vitali Klitschko, primarul Kievului.

Sau dacă, pur şi simplu, a fost prinsă în focul încrucişat al primelor zile haotice de război. Acum, însă, este unul dintre simbolurile rezistenţei ucrainene.

După atacul sângeros, femeia a fost transferată la Berlin, unde a suferit numeroase operaţii de chirurgie plastică. „Îmi lipseşte un ochi, erau ţevi care ieşeau de peste tot, aveam părul tuns. Apoi, cusături, cicatrici, răni peste tot: am fost monstrul lui Frankenstein. Nu mai am o faţă frumoasă, dar restul corpului meu este frumos”, spune Irina despre momentul de după intervenţia chirurgicală.

Acum, femeia lucrează într-o asociaţie de artişti şi muzicieni care organizează evenimente pentru a ridica moralul trupelor din prima linie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici