Institutul Goethe se mută din vara viitoare într-un nou sediu, în clădirea de birouri D’OR

Goethe-Institut, institutul cultural al Republicii Federale Germania la nivel global, se va muta începând cu vara viitoare într-un sediu nou, în clădirea de birouri D’OR, de pe Calea Dorobanţilor nr. 32, conform unui comunicat de presă al Knight Frank remis MEDIAFAX.

486 afișări
Imaginea articolului Institutul Goethe se mută din vara viitoare într-un nou sediu, în clădirea de birouri D’OR

Institutul Goethe se mută din vara viitoare într-un nou sediu, în clădirea de birouri D’OR

Goethe-Institut, institutul cultural al Republicii Federale Germania la nivel global, a pre-închiriat 30% din clădirea de birouri D’OR, de pe Calea Dorobanţilor nr. 32, proiectul de 6.000 metri pătraţi al Primavera Development, care urmează să fie livrat în cursul verii viitoare. Tranzacţia a fost intermediată de către divizia de birouri a Knight Frank România.

D’OR este un proiect care curpinde trei clădiri: o clădire cu valoare istorică şi arhitecturală, care va fi restaurată, o clădire pavilion multifuncţională şi o clădire de birouri de clasă A. Această construcţie va fi distribuită pe nouă niveluri a câte 600 mp fiecare, şi va include 90 de locuri de parcare în subsol. Procesul de proiectare a clădirii a acordat o importanţă deosebită principiilor de sustenabilitate şi de eficienţă energetică (fiind certificată BREEAM), precum şi elementelor de raţionalitate şi flexibilitate a amenajărilor interioare.

Institutul va închiria o parte din parter, tot etajul 1, precum şi Pavilion-ul, clădirea separată de 500 mp, unde va fi biblioteca şi centrul multifuncţional al Goethe-Institut.

Primavera Development, jucător consacrat de pe piaţa de birouri, va începe în acest an şi construcţia clădirii de birouri S-Play.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici