Luis Lazarus revine în televiziune în ipostaza de moderator al unei noi emisiuni

Omul de televiziune Luis Lazarus revine pe micile ecrane în ipostaza de moderator al unei noi emisiuni, ce va fi difuzată începând de sâmbătă, 27 mai, de la ora 23:00, pe postul B1 TV.

2279 afișări
Imaginea articolului Luis Lazarus revine în televiziune în ipostaza de moderator al unei noi emisiuni

Luis Lazarus revine în televiziune în ipostaza de moderator al unei noi emisiuni

„Începem cu o discuţie despre cinci cazuri, cinci artişti extraordinari, cinci oameni speciali şi talentaţi, care au murit în condiţii suspecte şi care au zguduit România, de-a lungul anilor: Mădălina Manole, Sergiu Nicolăescu, Laura Stoica, Ioan Luchian Mihalea şi Mihaela Runceanu!”, a anunţat Lazarus, joi seară, pe contul sau de Facebook.

De asemenea, Lazarus promite că în noua sa emisiune „va ridica vălul de pe cele mai mari secrete ale ultimilor 27 de ani”.

Deşi de câţiva ani Lazarus s-a rezumat la postura de participant la emisiuni, pe posturile importante de televiziune din România, acesta revine pe canalul B1 pentru a se ocupă de descifrarea enigmelor României postrevoluţionare. De la "asasinatele politice", dispariţiile şi sinuciderile suspecte şi până la scandalurile din serviciile secrete, acesta va analiza şi va dezvălui secretele unor politicieni şi personajecontroversate din spaţiul public.

Omul de televiziune Luis Lazarus a fost supranumit de presă " Justiţiarul" datorită preocupării sale de a demonstra că unele verdicte ale instanţelor erau greşite dar, pe de altă parte, a şi oferit publicului, în urmă anchetelor sale jurnalistice, verdicte care ulterior au coincis cu verdictele ulterioare ale instanţelor. S-a ocupat de mai toate cazurile controversate ale perioadei postrevoluţionare: Erbaşu, Anghelescu, a redeschis cazul Ţinu după 4 ani de la clasare, Marta, Condrea, a fost în Irak unde a investigat răpirea jurnaliştilor şi are un premiu APTR pentru investigaţii. A fost pe rând profesor de filosofie, moderator, realizator, producător de emisiuni în mai multe televiziuni, director de marketing şi publicitate şi patron al Zeus TV.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici