Întreaga viaţă a lui Steve Jobs, prezentată în numai 5 MINUTE. Cum a fost RECREATĂ pe Facebook povestea cofondatorului Apple - VIDEO

Fanii lui Steve Jobs au recreat pe Facebook întreaga viaţă a cofondatorului Apple. În numai 5 minute, pot fi urmărite cele mai importante momente din viaţa antreprenorului.

896 afișări
Imaginea articolului Întreaga viaţă a lui Steve Jobs, prezentată în numai 5 MINUTE. Cum a fost RECREATĂ pe Facebook povestea cofondatorului Apple - VIDEO

Întreaga viaţă a lui Steve Jobs, prezentată în numai 5 MINUTE. Cum a fost RECREATĂ pe Facebook povestea cofondatorului Apple

Fanii au folosit Timeline, cea mai recentă aplicaţie Facebook, pentru "a-i spune povestea" lui Steve Jobs.

Viaţa cofondatorului Apple este prezentată încă de la naşterea sa şi de la adoptarea acestuia de către Paul şi Clara Jobs.

Profilul, creat de Simon Lau din Singapore, a fost iniţial şters de Facebook, după care a fost repornit.

Crearea profilului a durat săptămâni întregi, sute de poze şi clipuri fiind incluse. Există chiar şi "Like-uri" pentru formaţiile favorite ale lui Steve Jobs, printre care şi Beatles, şi pentru sportivii preferaţi ai cofondatorului Apple, printre care se numără şi hocheistul Wayne Gretzky.

"Am creat acest Facebook timeline pentru ca toţi să retrăiască incredibila viaţă a lui Steve Jobs", a declarat Simon Lau.

"Îţi mulţumesc, Steve, pentru viziunea ta, principiile de viaţă şi gândirea diferită, ce a adus lumii produse minunate şi avansare tehnologică", a mai precizat Lau.

Steve Jobs a murit pe 5 octombrie 2011, după ce a suferit mulţi ani din pricina unui cancer pancreatic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici