Ioan Holender, director artistic al Festivalului "George Enescu" şi în 2009

Ioan Holender, directorul Operei din Viena, va fi şi în 2009 directorul artistic al Festivalului Internaţional "George Enescu", a anunţat Adrian Iorgulescu, ministrul Culturii şi Cultelor, marţi, într-o conferinţă de presă.

1 afișare
Imaginea articolului Ioan Holender, director artistic al Festivalului "George Enescu" şi în 2009

Ioan Holender, director artistic al Festivalului "George Enescu" şi în 2009

Ioan Holender declara, la deschiderea ediţiei 2005 a Festivalului Enescu, că ocupă pentru ultima dată funcţia de preşedinte onorific al acestui festival. "Fac ultima dată, sper, festivalul acesta, să mai facă şi alţii. Eu mai vin şi peste doi ani, dar nu în această calitate", a spus atunci Ioan Holender. Ulterior, MCC i-a făcut propunerea de a fi director artistic al manifestării şi în 2007.

Acum, Adrian Iorgulescu a anunţat prezenţa lui Ioan Holender în calitate de director artistic al ediţiei 2009 a Festivalului Enescu, vorbind şi despre planurile sale în privinţa organizarea manifestării care se va desfăşura în Sala Palatului, complet refăcută.

Potrivit ministrului Culturii, Sala Palatului va fi închisă total de la sfârşitul lunii septembrie 2007 până în 2009, la începutul ediţiei de atunci a Festivalului Internaţional "George Enescu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici