Ion Besoiu: Alexandru Tocilescu a fost un adevărat prieten şi un talent deosebit, de neînlocuit

Actorul Ion Besoiu a declarat pentru MEDIAFAX că Alexandru Tocilescu a fost un adevărat prieten şi un talent deosebit, un om de cultură de neînlocuit.

280 afișări
Imaginea articolului Ion Besoiu: Alexandru Tocilescu a fost un adevărat prieten şi un talent deosebit, de neînlocuit

Ion Besoiu (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Am pierdut un mare regizor. În ultimul an, am pierdut trei mari regizori. Teatrul este în doliu", a spus trist Ion Besoiu.

"A fost un adevărat prieten, un adevărat camarad, un talent deosebit, un om de cultură de neînlocuit", a adăugat Ion Besoiu despre Alexandru Tocilescu.

Regizorul Alexandru Tocilescu a murit la vârsta de 65 de ani, din cauza unei supradoze de medicamente, marţi, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Capitală, au declarat pentru MEDIAFAX surse medicale.

Aceleaşi surse medicale au declarat pentru MEDIAFAX că regizorul, care suferea de mai multe boli grave, a luat o supradoză din tratamentul prescris pentru tulburările cardiace cu care fusese diagnosticat.

Regizorul a fost transportat la spital şi, timp de mai multe ore, medicii au încercat resuscitarea lui. Din păcate, tratamentul trebuia luat foarte riguros, doza ingerată putând fi fatală.

În afară de o maladie cardiacă, regizorul suferea, printre altele, şi de o insuficienţă renală, pentru care făcea dializă de mai multă vreme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici