Ion Besoiu despre Iurie Darie: A dispărut o stea de cinema adevărată, un actor de farmec nespus

Actorul Ion Besoiu afirmă că, prin moartea lui Iurie Darie, a dispărut o o stea de cinema adevărată, un actor de un farmesc nespus, un camarad deosebit şi a apreciat că "suntem mai săraci".

463 afișări
Imaginea articolului Ion Besoiu despre Iurie Darie: A dispărut o stea de cinema adevărată, un actor de farmec nespus

Ion Besoiu despre Iurie Darie: A dispărut o stea de cinema adevărată, un actor de farmec nespus (Imagine: Theodor Pana/Mediafax Foto)

"A dispărut o mare personalitate, o stea de cinema adevarată, un actor de farmec nespus", a declarat Besoiu, adăugând că au fost mulţi şi mai ales multe fete care l-au admirat pe Iurie Darie pentru "jocul său fermecător".

Ion Besoiu a povestit că a jucat cu Iurie Darie în câteva filme şi că i-a făcut o "deosebită plăcere", pentru că acesta era "un camarad deosebit".

"Suntem mai săraci", a comentat Besoiu. El a precizat că starea lui Iurie Darie se deteriora. "Cu toate acestea nu ne convine că ne-a lăsat singuri", a declarat el.

El a relatat că întotdeauna i-a făcut plăcere să-l întâlnească pe Iurie Darie.

"Când ne întâlneam era intotdeauna fermecător, zâmbitor, au fost multe momente în care mi-a făcut plăcere să mă întâlnesc cu el", a relatat actorul.

Actorul Iurie Darie a murit vineri, la vârsta de 83 de ani, după o lungă suferinţă, a confirmat pentru MEDIAFAX partenera de viaţă a acestuia, Anca Pandrea.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici