Irina Margareta Nistor, Ruxandra Ion şi Valentin Teodosiu, printre membrii juriului Chitila Film Fest

Criticul de film Irina Margareta Nistor, producătoarea Ruxandra Ion şi actorul Valentin Teodosiu fac parte dintre membrii juriului celei de-a patra ediţii a Chitila Film Fest, care va debuta vineri, pe malul lacului Chitila, lângă singura rezervaţie de nuferi din zona de sud a României.

159 afișări
Imaginea articolului Irina Margareta Nistor, Ruxandra Ion şi Valentin Teodosiu, printre membrii juriului Chitila Film Fest

Irina Margareta Nistor (Imagine: Mihai Dascalescu/ Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, în deschiderea festivalului va cânta trupa The dAdA, iar ziua va continua cu secţiunea de film-documentar.

Sâmbătă, secţiunea de film ficţiune/ scurtmetraj va fi urmată de un spectacol extraordinar de disco în aer liber, cu muzică de film, iar ziua de duminică va aduce festivitatea de premiere şi un concert inedit al artistului Emeric Imre.

Organizatorii vor păstra ambianţa cu care şi-au obişnuit spectatorii, drept urmare, filmele nominalizate vor putea fi urmărite pe un ecran imens instalat pe malul lacului Chitila.

Anul trecut juriul a fost format din criticul de film Irina Margareta Nistor, Cornel Mihalache, Dorian Boguţă şi Vlad Druc.

În 2014, juriul va fi alcătuit din criticul Irina Margareta Nistor, actorul Valentin Teodosiu, regizorul Cătălin Apostol, regizorul Cornel Mihalache şi producătorul de film Ruxandra Ion.

Chitila Film Fest îşi propune să devină, odată cu ediţiile viitoare, organizate anual, o rampă de lansare pentru tinerii regizori, în cursa pentru marile festivaluri de film internaţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici