Jared Leto s-a întâlnit cu psihopaţi pentru a-l înţelege pe Joker, personajul din "Suicide Squad": "Este un rol toxic" - VIDEO

Actorul şi cântăreţul american este determinat să depăşească performanţele lui Jack Nicholson şi Heath Ledger în pielea Jokerului, aşa că a decis să îşi petreacă o parte din timp cu oameni care l-ar putea ajuta să pătrundă mai bine în mintea celebrului personaj negativ.

1473 afișări
Imaginea articolului Jared Leto s-a întâlnit cu psihopaţi pentru a-l înţelege pe Joker, personajul din "Suicide Squad": "Este un rol toxic" - VIDEO

Jared Leto s-a întâlnit cu psihopaţii pentru a-l înţelege pe Joker, personajul din "Suicide Squad" (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Actorul premiat cu Oscar, care este şi solistul trupei rock 30 Seconds to Mars, s-a întâlnit cu "oameni care au comis crime îngrozitoare", în încercarea de a se apropia mai mult de lumea violentă a binecunoscutului răufăcător, The Joker, cunoscut ca fiind inamicul principal al lui Batman, scrie The Independent.

"Pentru Joker, violenţa este o simfonie. Acesta este un personaj a cărui răsplată vine din violenţa actului şi manipulării", a declarat Leto pentru Entertainment Weekly.

"M-am întâlnit cu experţi, doctori, psihiatri, oameni care au interacţionat cu psihopaţi şi oameni care au comis crime îngrozitoare. Apoi, am petrecut destul timp cu ei, cu oamenii care au fost instituţionalizaţi pentru perioade lungi de timp", a adăugat Jared.

Leto a dezvăluit, de asemenea, că partea lui preferată la actorie este că devine "parţial detectiv, parţial scriitor" după ce acceptă un rol.

"Descoperirea, cunoaşterea şi construirea unui personaj...este cu adevărat distractivă", a afirmat cântăreţul.

Rolul faimosului clovn schizofrenic este tulburător de interpretat, zvonindu-se că Nicholson l-a avertizat pe regretatul Ledger despre provocările întunecate pe care le presupune acest rol, înainte ca acesta să accepte să intre în pielea personajului în franciza "The Dark Knight/ Cavalerul Negru".

"Este un rol toxic. Cred că The Joker trăieşte undeva între realitate şi altă dimensiune. Ai permisiunea de a încălca regulile şi de a te provoca pe tine însuţi, dar şi pe cei din jur, printr-un mod cu adevărat unic", a mai comentat solistul trupei 30 Seconds to Mars.

Costumul şi machiajul lui Joker au şocat mulţi fani ai benzilor desenate de la DC Comics, atunci când a fost dezvăluită înfăţişarea completă a personajului negativ din "Suicide Squad". Părul verde-sângeriu, tatuajele, cerceii şi dinţii de argint - au fost detalii, accesorii nemaiîntâlnite la vreo reinterpretare a temutului răufăcător.

"Au fost atât ideile mele, cât şi ale lui David (regizor - n.r.), aşa că a fost o combinaţie a minţilor noastre bolnave şi sucite", a conchis actorul.

"Suicide Squad" va avea premiera în Marea Britanie, pe 5 august. Alături de Jared Leto, vor apărea pe marile ecrane Margot Robbie, Cara Delevingne, Will Smith şi Joel Kinnaman.

Jared Leto şi-a început cariera în showbiz lucrând ca actor şi a colaborat cu câţiva regizori de excepţie. Astfel, a lucrat cu David Fincher la filmele "Fight Club - Sala de lupte/ Fight Club" şi "Camera de refugiu/ Panic Room", însă a devenit cu adevărat celebru după ce a lucrat cu Darren Aronofsky la "Recviem pentru un vis/ Requiem for a Dream". Ulterior, Jared Leto a renunţat la filme şi şi-a concentrat întreaga energie asupra trupei sale, 30 Seconds to Mars. Starul american a regizat documentarul despre trupa sa, intitulat "Artifact" (sub pseudonimul Bartholomew Cubbins), iar acest film a câştigat premiul publicului la Festivalul de la Toronto din 2012.

Actorul Jared Leto a primit în 2014, premiul Oscar pentru cea mai bună interpretare secundară masculină, cea a unui transsexual seropozitiv în lungmetrajul "Dallas Buyers Club".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici