Jurnalistul Călin Mitici, de la TVR, a murit

Jurnalistul Călin Mitici, care coordona Secţia Emisiuni pentru Alte Minorităţi din TVR, a fost găsit mort, marţi, în locuinţa sa, cauzele şi ziua decesului nefiind cunoscute, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai Televiziunii Publice.

481 afișări
Imaginea articolului Jurnalistul Călin Mitici, de la TVR, a murit

Jurnalistul Călin Mitici, de la TVR, a murit (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Călin Mitici avea 46 de ani şi a fost găsit mort în casa lui de către prietenii săi. Aceştia l-ar fi sunat în ultimele zile şi, din cauză că jurnalistul nu răspundea la telefon, au mers la casa acestuia.

Nu se cunosc nici cauzele decesului şi nici ziua când Călin Mitici a murit.

Jurnalistul nu era căsătorit şi locuia singur.

Potrivit Televiziunii Publice, Călin Mitici s-a angajat în TVR în 1990 şi a fost redactor de ştiri interne, corespondent al TVR în linia întâi a războiului din fosta Iugoslavie, de la începutul anilor '90. De altfel, Călin Mitici a fost şi primul corespondent tv de război român în această zonă, după 1945.

Ulterior, el a fost editor de ştiri, secretar general al Redacţiei Actualităţi Externe, producător executiv la aceeaşi redacţie, unde a realizat o serie de programe precum "Cronica Parlamentului", "Mapamond", "Atlas", "7x7", "De luni până luni", "Ora 25 Tranzit TV", dar şi interviuri cu şefi de state.

Din 1999 şi până în 2003, Mitici a fost redactor-şef la Redacţia Social Economic din cadrul Direcţiei Programe, unde a coordonat concepţia şi realizarea a 70 de emisiuni difuzate pe posturile TVR.

Din 2003, el a fost realizator de emisiuni la Redacţia Social Economic din cadrul Direcţiei Programe, iar din octombrie 2006 a coordonat activitatea Secţiei Emisiuni pentru Alte Minorităţi din cadrul Direcţiei Producţie Editorială.

Călin Mitici a lucrat şi la N24, unde a fost director pentru circa un an, între 2005 şi 2006, după cum au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai Centrului Naţional de Media, din care face parte N24.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici