Jurnalistul şi scriitorul american Jeffrey Zaslow a murit într-un accident de maşină - VIDEO

Jeffrey Zaslow, editorialist la Wall Street Journal şi cunoscut scriitor din Statele Unite, a decedat vineri într-un accident de maşină, la vârsta de 53 de ani.

301 afișări
Imaginea articolului Jurnalistul şi scriitorul american Jeffrey Zaslow a murit într-un accident de maşină - VIDEO

Jurnalistul şi scriitorul american Jeffrey Zaslow a murit într-un accident de maşină

Jeffrey Zaslow a pierdut controlul maşinii sale, în timp ce se deplasa pe un drum acoperit cu zăpadă. Maşina sa a alunecat şi s-a izbit de un alt autoturism, Zaslow decedând în urma impactului, potrivit huffingtonpost.com.

Accidentul s-a produs în localitatea Warner Township din Michigan, stat în care se afla pentru a-şi promova cea mai recentă carte, "The Magic Room: A Story About the Love We Wish for Our Daughters", publicată în luna decembrie.

Jeffrey Zaslow, coautor al cărţii "The Last Lecture", care s-a vândut în milioane de exemplare, a fost şi editorialist la The Wall Street Journal şi la Chicago Sun-Times.

Zaslow, care a avut o afinitate pentru poveştile eroice şi de rezistenţă, s-a ocupat de scrierea memoriilor politicianului american Gabrielle Giffords şi ale pilotului de avion Chesley "Sully" Sullenberger.

"Jeff a fost un minunat scriitor, un extraordinar colaborator şi un iubitor soţ, tată şi prieten", a spus vineri, într-un comunicat, Sullenberger, care este cunoscut şi apreciat după ce a evitat o tragedie, în 2009, când a aterizat cu avionul pe care îl pilota pe râul Hudson.

Jeffrey Zaslow s-a născut în Philadelphia şi locuia în Detroit. Era căsătorit şi avea trei fete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici